Notebookcheck Logo

Samsung Galaxy A34 en A54: Europese pre-order cadeau onthuld als unboxing video gelekt in de aanloop naar de lancering

Early adopters van de Galaxy A34 en A54 in Europa lijken een gratis paar Samsung's Galaxy Buds2 oordopjes te krijgen. (Bron: SnoopyTech)
Early adopters van de Galaxy A34 en A54 in Europa lijken een gratis paar Samsung's Galaxy Buds2 oordopjes te krijgen. (Bron: SnoopyTech)
De Samsung Galaxy A34 en Galaxy A54 zullen naar verwachting op 15 maart wereldwijd debuteren. Een unboxing video van de twee mid-range telefoons is nu gelekt voor de lancering, met schijnbaar promotiemateriaal van Samsung ook onthullend Samsung's geschenk voor early adopters.

Het gerucht gaat dat Samsung de Galaxy A34 en Galaxy A54 op 15 maart. De belangrijkste details van de telefoons zijn gelekt in de afgelopen weken, en informatie over Samsung's pre-order aanbod voor de telefoons in Europa is nu opgedoken in het wild ook.

Gedeeld door tipgever SnoopyTech, lijkt een officieel ogende promotionele afbeelding voor de Galaxy A34 en Galaxy A54 te bevestigen dat de telefoons in pre-orders gaan met Samsung's Galaxy Buds2 oordopjes als begeleidend geschenk. De Buds2 oordopjes debuteerden in 2021 met een MSRP van US$149, maar kunnen tegenwoordig voor US$69 rechtstreeks bij Samsung gekocht worden.

De gelekte afbeelding is in het Frans, dus het is logisch om aan te nemen dat deze aanbieding beschikbaar zal zijn in Frankrijk, en waarschijnlijk ook in de rest van de eurozone. De afbeelding laat zien dat de aanbieding beschikbaar zal zijn van 15 maart tot 30 april, wat geloofwaardigheid verleent aan berichten over een lanceringsevenement op 15 maart voor de twee mid-range telefoons. Ten slotte, in aanvulling, een unboxing video van zowel de Galaxy A34 en de A54 is nu opgedoken online. Deze video is hieronder te vinden.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 03 > Samsung Galaxy A34 en A54: Europese pre-order cadeau onthuld als unboxing video gelekt in de aanloop naar de lancering
Ricci Rox, 2023-03-13 (Update: 2023-03-13)