Notebookcheck Logo

Rogbid R2 smart ring nu beschikbaar voor pre-order tegen lage prijs

De Rogbid R2 Smart Ring kan vooraf besteld worden bij Banggood. (Afbeeldingsbron: Banggood)
De Rogbid R2 Smart Ring kan vooraf besteld worden bij Banggood. (Afbeeldingsbron: Banggood)
De nieuwe Rogbid R2 smartring kan nu wereldwijd worden voorbesteld via Banggood. Volgens de productlijst kunt u de wearable gebruiken om gezondheidsgegevens zoals hartslag en SpO2-niveau bij te houden. Andere vermeende functies zijn het bijhouden van lichaamsbeweging, het aantal stappen en de calorie-inname, met gegevens die in een bijbehorende app worden bekeken.

De Rogbid R2 keramische slimme ring is nu wereldwijd te pre-orderen via Banggood. De wearable is vergelijkbaar met de Rollme R1waarover we eerder dit jaar berichtten. De nieuwe ring heeft een nano-keramisch lichaam in zwart of wit en een roestvrijstalen binnenring en weegt minder dan 5 gram.

Volgens de productlijst kan de wearable gezondheidsgegevens zoals hartslag in rust en dynamische hartslag bijhouden met een nauwkeurigheid van respectievelijk ±5 bpm en ±20 bpm. We hebben dit horloge niet getest, dus het is onduidelijk of dit de prestaties van de ring nauwkeurig weergeeft. U kunt de gadget ook gebruiken om lichaamsbeweging te loggen, uw SpO2-niveau en slaapkwaliteit te controleren, en uw calorie-inname en aantal stappen bij te houden. U kunt de slimme ring via Bluetooth 5.2 met uw telefoon verbinden, zodat u de verzamelde gegevens in een app kunt bekijken. Vermoedelijk is dit de app van Rogbid, en is het onwaarschijnlijk dat er enige integratie zal zijn met Apple Health of Google Fit. Rogbid beweert dat de ring met een 23mAh batterij zeven dagen meegaat bij normaal gebruik, hoewel dit waarschijnlijk minder is.

De Rogbid R2 Ceramic Smart Ring is beschikbaar voor pre-order bij Banggood voor de gereduceerde prijs van $37,99/£30,47/€35,23; het product staat vermeld met een RRP van $89,99/£72,17/€83,45. Het bedrijf verzendt vanuit China en Amerikaanse klanten krijgen een geschatte leverdatum tussen eind april en midden mei. Gezien de slechte reputatie van Bangood als het gaat om retourzendingen, raden wij u aan om een alternatief product te kopen, zoals de Oura Ring.

(Afbeeldingsbron: Banggood)
(Afbeeldingsbron: Banggood)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 04 > Rogbid R2 smart ring nu beschikbaar voor pre-order tegen lage prijs
Polly Allcock, 2024-04- 3 (Update: 2024-04- 3)