Notebookcheck Logo

Renault maakt batterijstatistieken Zoe E-Tech bekend terwijl prioriteitenlijst Megane E-Tech 100% Electric UK opent

Renault heeft een prioriteitenlijst geopend voor zijn Megane E-Tech 100% Electric in het Verenigd Koninkrijk. (Afbeelding bron: Renault)
Renault heeft een prioriteitenlijst geopend voor zijn Megane E-Tech 100% Electric in het Verenigd Koninkrijk. (Afbeelding bron: Renault)
Renault heeft bekendgemaakt dat meer dan 99% van de accu's in de Zoe E-tech voertuigen die sinds 2013 zijn verkocht nog steeds volledig functioneel zijn. Het bedrijf beweert dat het succes te danken is aan de lithium-ion accu's en de intelligente technologie voor batterijbeheer die in de EV's wordt gebruikt. Bovendien werd in het Verenigd Koninkrijk een voorrangslijst geopend voor de Megane E-Tech 100%, een EV met een actieradius van 450 km (280 mijl).
Polly Allcock, 🇺🇸 🇫🇷 ...

Renault heeft een reeks statistieken gedeeld voor zijn Zoe E-Tech batterijen. Het bedrijf beweert dat meer dan 99% van de batterijen in voertuigen die sinds de lancering van de auto in 2013 zijn verkocht, nog steeds volledig functioneel zijn. De apparaten hebben ook op 70% van hun oorspronkelijke capaciteit

Renault verduidelijkte dat de geanalyseerde gegevens betrekking hadden op vijfdeursversies van de in Duitsland verkochte auto's met accu's met een bereik van 22 tot 52 kWh. De batterij van de Zoe E-Tech wordt verkocht met een garantie van acht jaar of 160.000 km (~99.419 mijl), met een gegarandeerde minimumcapaciteit van 70%.

Het bedrijf zegt dat het succes te danken is aan de Lithium-ion batterijen die in de EV worden gebruikt. Bovendien zorgt intelligente technologie voor batterijbeheer ervoor dat de gadget niet te warm of te koud wordt, door de temperatuur en het voltage te meten.

Deze statistieken werden bekendgemaakt toen Renault een voorrangslijst opende voor de Megane E-Tech 100% Electric in het Verenigd Koninkrijk. De volledig elektrische hatchback heeft een accu van 60 kWh, goed voor een actieradius tot 450 km (280 mijl). De batterij kan 300 km (186 mijl) halen met een 30 minuten durende lading en 0-100 km/u (0-62 mph) bereiken in 7,5 s.

U kunt zich op de lijst laten zetten met een aanbetaling van 500 pond, waarmee u de EV met voorrang kunt bestellen. De auto zal verkrijgbaar zijn in drie uitvoeringen: het instapmodel Equilibre, de Techno en de Launch Edition. Prijzen voor de auto's zijn nog onbekend, en een volledige lancering wordt later dit jaar verwacht.

Koop de EV/oplader voor elektrische voertuigen op Amazon

Polly Allcock
Editor of the original article: Polly Allcock - Tech Writer - 315 articles published on Notebookcheck since 2021
Ninh Duy
Translator: Ninh Duy - Editorial Assistant - 233844 articles published on Notebookcheck since 2008
contact me via: Facebook
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 05 > Renault maakt batterijstatistieken Zoe E-Tech bekend terwijl prioriteitenlijst Megane E-Tech 100% Electric UK opent
Polly Allcock, 2022-05-13 (Update: 2022-05-13)