Notebookcheck Logo

Pixel Watch 2: lek onthult nieuwe metalen bandjes voor Google's tweede generatie smartwatch

De Pixel Watch 2 zou een betere batterijduur en betere prestaties moeten hebben dan zijn voorganger. (Afbeeldingsbron: 9to5Google)
De Pixel Watch 2 zou een betere batterijduur en betere prestaties moeten hebben dan zijn voorganger. (Afbeeldingsbron: 9to5Google)
De Pixel Watch 2 mag dan praktisch hetzelfde ontwerp hebben als zijn voorganger. Het lijkt er echter op dat Google hoopt dat een paar nieuwe metalen bandjes zullen helpen om de tweede generatie smartwatches te onderscheiden van de originele Pixel Watch.

Google heeft al bevestigd dat het van plan is om een tweede generatie Pixel Watch aan te bieden, die zal debuteren op 4 oktober samen met de Pixel 8 en Pixel 8 Pro. Ter referentie, het lijkt erop dat Google een paar hardwarewijzigingen heeft aangebracht tussen de Pixel Watch en Pixel Watch 2, zoals een nieuwe array met gezondheidssensoren en een IP68-certificering. DePixel Watchen Pixel Watch 2 zullen er echter bijna identiek uitzien, wat we eerder hebben eerder besproken.

Op dit moment heeft Google de meeste veranderingen tussen dePixel Watchen Pixel Watch 2 geheim. Verwacht wordt echter dat de Snapdragon W5 Gen 1een krachtigere chipset dan de Exynos 9110 die Google in de eerste heeft gebruikt. 9to5Google heeft nu een nieuwe horlogeband van de eerste partij onthuld die Google mogelijk ook op 4 oktober introduceert. Overigens zouden alle nieuwe horlogebandjes achterwaarts compatibel moeten zijn met de eerstePixel horloge.

Aan de ene kant, 9to5Googledat Google eindelijk van plan is om zijn Milanese bandje uit te brengen, een accessoire dat het vorig jaar onthulde maar uiteindelijk besloot niet te verkopen. Hoewel de prijs op dit moment nog onbekend is, adverteerde Google het horlogebandje oorspronkelijk voor 129,99 dollar. Aan de andere kant heeft 9to5Googlehet deksel op de Metal Slim band, die de FCC vorige maand in zijn eerste openbaarmaking van Pixel Watch 2 documenten. Helaas is het onduidelijk hoeveel dit nieuwe horlogebandje gaat kosten, hoewel Google US$199,99 rekende voor zijn eerste generatie metalen horlogebandjes.

(Afbeeldingsbron: 9to5Google)
(Afbeeldingsbron: 9to5Google)
(Afbeeldingsbron: 9to5Google)
(Afbeeldingsbron: 9to5Google)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 09 > Pixel Watch 2: lek onthult nieuwe metalen bandjes voor Google's tweede generatie smartwatch
Alex Alderson, 2023-09-18 (Update: 2023-09-18)