Notebookcheck Logo

Philips Screeneo UL5 nieuwe slimme laser UST projector binnenkort beschikbaar

De Philips Screeneo UL5 is een UST-projector met drie lasers. (Afbeeldingsbron: Philips)
De Philips Screeneo UL5 is een UST-projector met drie lasers. (Afbeeldingsbron: Philips)
De Philips Screeneo UL5 Smart Laser Projector begint binnenkort met crowdfunding op Indiegogo. In een recent persbericht kondigde het bedrijf ook de initiële gereduceerde prijs van het model aan, ongeveer 40% van de verwachte RRP. Kenmerken van het model zijn onder andere een ultrakorte projectieafstand, een drievoudige laserlichtbron en automatische scherpstelling.

Een Indiegogo crowdfundingcampagne voor de Philips Screeneo UL5 Smart Laser Projector zal op 11 juni van start gaan. Het drievoudige laser ultra short throw (UST) model volgt de Screeneo U5 projector die in 2023 werd geïntroduceerd. De projectpagina voor de nieuwe UL5 verscheen eerder dit jaar en gaf een eerste idee van de functies.

Er is bevestigd dat de Screeneo UL5 via Indiegogo verkrijgbaar zal zijn voor €699 (~$750/£590). Het bedrijf heeft eerder gesuggereerd dat het model een verkoopprijs van $1.299 zal hebben, waardoor backers ongeveer 40% korting krijgen. Zoals bij elke crowdfundingcampagne is er echter geen garantie dat backers het product zullen ontvangen.

De UL5 heeft een eigen 1080p vernieuwingsfrequentie, ondersteuning voor HRD10, 200% dekking van het Rec.709 kleurengamma en 108% dekking van de Rec.2020 kleurruimte. U kunt de projector gebruiken om beelden tot 120 inch (~300 cm) breed te projecteren vanaf korte afstanden, dankzij een projectieverhouding van 0,23:1. De RGB laserlichtbron levert tot 550 ANSI lumen helderheid, en u kunt het beeld aanpassen met automatische focus en verticale keystone correctie. Met het op Android gebaseerde LuminOS kunt u inhoud van verschillende populaire apps streamen, en het apparaat heeft ook ingebouwde stereoluidsprekers. U kunt ook een externe soundbar aansluiten via Bluetooth, en het apparaat heeft HDMI 2.1, USB-A en USB-C poorten.

Het bedrijf heeft laten doorschemeren dat de Philips Screeneo UL5 Smart Laser Projector later ook via andere kanalen verkrijgbaar zou kunnen zijn. Philips verkoopt bijvoorbeeld al projectormodellen zoals de Screeneo S4 via Amazon.

(Afbeeldingsbron: Philips)
(Afbeeldingsbron: Philips)
(Afbeeldingsbron: Philips)

Bron(nen)

Philips Projectie Persbericht, Indiegogo

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 06 > Philips Screeneo UL5 nieuwe slimme laser UST projector binnenkort beschikbaar
Polly Allcock, 2024-06-10 (Update: 2024-06-10)