Notebookcheck Logo

Philips Hue lanceert mogelijk binnenkort een nieuwe, lichtere GU10 slimme spot

De nieuwe Philips Hue GU10 spots zouden helderder zijn. (Afbeeldingsbron: Philips Hue)
De nieuwe Philips Hue GU10 spots zouden helderder zijn. (Afbeeldingsbron: Philips Hue)
Er gaan geruchten dat er in de nabije toekomst een nieuwe versie van de Philips Hue GU10 slimme gloeilampen op de markt komt. Er zijn White Ambiance en White and Color Ambiance versies van het bijgewerkte product, die beide een hoger helderheidsniveau zouden hebben dan het oudere model. Bovendien wordt gesuggereerd dat de nieuwe lampen energiezuiniger zijn.

Het gerucht gaat dat er een bijgewerkte versie van de Philips Hue GU10 spotlampen op komst is. De huidige variant van de slimme lamp is al wereldwijd verkrijgbaar in White, White Ambiance of White and Color Ambiance, en wordt verkocht in losse en multipacks.

Volgens een rapport van Hueblog.com, dat productafbeeldingen bevat (hieronder), zouden de nieuwe GU10 slimme spots helderder zijn dan hun voorgangers. Van de oudere generatie producten kon alleen de White versie een helderheidsniveau van 400 lumen bereiken. Er is gesuggereerd dat de White Ambiance en White and Color Ambiance versies van de lamp een helderheid van 400 lumen zullen bieden bij 4.000K, een stijging ten opzichte van 350 lumen. Bij de warmere kleurtemperatuur van 2.700K is de maximale helderheid verhoogd van 230 lumen naar 350 lumen.

Bovendien is de energie-efficiëntieklasse verbeterd, van klasse G naar klasse E. Er is ook aangegeven dat het stroomverbruik van de lamp rond de 4,2W ligt. Hueblog zegt dat deze nieuwe versie van de Philips Hue GU10 lampen in "sommige landen" is gesignaleerd, maar specificeert niet welke. Het is vermeldenswaard dat Philips Hue White en Color Ambiance lampen met een helderheid tot 400 lumen al te koop zijn in de VS, waar een enkele lamp voor $54,99 in de winkel ligt. Het valt nog te bezien of en wanneer de vermeende nieuwe Philips Hue GU10 spotproducten op andere markten op de markt komen en tegen welke prijs.

Verpakking voor de vermeende nieuwe Philips Hue GU10 slimme lampen. (Afbeeldingsbron: Hueblog)
Verpakking voor de vermeende nieuwe Philips Hue GU10 slimme lampen. (Afbeeldingsbron: Hueblog)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 06 > Philips Hue lanceert mogelijk binnenkort een nieuwe, lichtere GU10 slimme spot
Polly Allcock, 2024-06-10 (Update: 2024-06-10)