Notebookcheck Logo

Philips Hue: Vrienden van Hue slimme lichtschakelaars krijgen nieuwe functies

Vrienden van Hue slimme schakelaars zoals de Lutron Aurora hebben nieuwe functies. (Afbeeldingsbron: Lutron)
Vrienden van Hue slimme schakelaars zoals de Lutron Aurora hebben nieuwe functies. (Afbeeldingsbron: Lutron)
Vrienden van Hue-gebruikers hebben een reeks nieuwe functies voor geavanceerdere bediening gemeld. De hulpmiddelen lijken te zijn gearriveerd in een update voor de Philips Hue Bridge. Dankzij de release hebben de accessoires van derden voor Philips Hue slimme verlichting nu toegang tot de natuurlijke lichtscène en hebben ze verbeterde dimmogelijkheden.

Volgens gebruikers rollen er nieuwe functies uit naar vrienden van Hue slimme lichtschakelaars. Eerder dit jaar bericht over geruchten over deze updatewaarin werd gesuggereerd dat accessoires van derden voor Philips Hue slimme lampen binnenkort functies zoals de natuurlijke lichtscène zouden krijgen. Hueblog.com zei dat haar lezers hadden gemeld dat de update onderweg was.

De release brengt tools die al beschikbaar zijn voor Philips Hue-producten naar apparaten van derden, zoals de Lutron Aurora Smart Bulb Dimmer Switch. Zoals voorspeld omvat dit de natuurlijke lichtscène, waarmee u een schema kunt activeren dat de kleur en helderheid van uw slimme verlichting aanpast op basis van het tijdstip van de dag. Andere verbeteringen zijn tien tijdslots en verbeterd dimmen. Bovendien kunt u nu tot tien scènes in uw scènecyclus hebben en enkele, dubbele en lange drukken configureren.

De update lijkt gekoppeld te zijn aan de nieuwe Hue Bridge softwareversie 1963171020, die op 28 maart is uitgebracht. De release notes vermelden echter niet de nieuwste functies voor Friends of Hue-switches; in plaats daarvan worden een oplossing voor een DNS-configuratieprobleem en verbeterde systeemstabiliteit genoemd. Gebruikers hebben gezegd dat ze een in-app melding van de extra functionaliteit hebben ontvangen. Het is onduidelijk of deze update al beschikbaar is voor alle Friends of Hue-apparaten of dat deze gefaseerd wordt uitgerold.

Een diagram dat de natuurlijke lichtscène van Philips Hue illustreert. (Afbeeldingsbron: Philips Hue)
Een diagram dat de natuurlijke lichtscène van Philips Hue illustreert. (Afbeeldingsbron: Philips Hue)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 04 > Philips Hue: Vrienden van Hue slimme lichtschakelaars krijgen nieuwe functies
Polly Allcock, 2024-04- 2 (Update: 2024-04- 2)