Notebookcheck Logo

OPPO Pad Air: Details van OPPO's meer betaalbare tablet oppervlak in de aanloop naar de lancering

De OPPO Pad Air. (Bron: OPPO)
De OPPO Pad Air. (Bron: OPPO)
OPPO is nu bezig met een nieuwe tablet voor lancering in China. Deze nieuwe tablet, die de weinig inspirerende naam OPPO Pad Air meekrijgt, komt onder de standaard OPPO Pad in de line-up van het bedrijf en heeft een kleiner scherm, een minder krachtige chipset en een lager prijskaartje.

Na het uitbrengen van de OPPO Pad maanden geleden, is OPPO klaar om een meer betaalbare tablet op de markt te brengen. Apple Deze nieuwe tablet zal de OPPO Pad Air gaan heten, en de eerste details zijn nu opgedoken in de aanloop naar de lancering.

Zoals onthuld door Digital Chat Station, zal de OPPO Pad Air beschikken over een 10,36-inch FHD + 60 Hz LCD. Onder de motorkap zal een Snapdragon 680, wat erop wijst dat de tablet geen 5G-ondersteuning zal bieden. De batterijcapaciteit wordt voorzien als 7100 mAh, met 18 W opladen. Voor multimedia zal de OPPO Pad Air naar verluidt worden uitgerust met vier luidsprekers en Dolby Atmos-ondersteuning.

Het lijkt erop dat de OPPO Pad Air nu in China kan worden voorbesteld. OPPO onthult echter nog geen officiële details van de tablet, en fans zullen wellicht moeten wachten tot 23 mei wanneer het officieel debuteert. Wat de prijs betreft, geeft Digital Chat Station aan dat het in de duizend-yuan range geprijsd zal zijn; ergo, onder CNY 2,000 (US$295). Sommige bronnen beweren dat het basis 6/128 GB model geprijsd zal zijn op CNY 1,799 (US$265). Ter vergelijking, de standaard OPPO Pad begint bij CNY 2.299 (US$340).

Ricci Rox
Editor of the original article: Ricci Rox - Senior Tech Writer - 2325 articles published on Notebookcheck since 2017
contact me via: @riccirox, LinkedIn
Ninh Duy
Translator: Ninh Duy - Editorial Assistant - 234272 articles published on Notebookcheck since 2008
contact me via: Facebook
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 05 > OPPO Pad Air: Details van OPPO's meer betaalbare tablet oppervlak in de aanloop naar de lancering
Ricci Rox, 2022-05-14 (Update: 2022-05-14)