Notebookcheck Logo

OPPO Find X6 Pro wordt getipt te lanceren met drievoudige achter 50MP camera's

De Find X5 Pro. (Bron: OPPO)
De Find X5 Pro. (Bron: OPPO)
OPPO is al geruchten over de lancering van een vlaggenschip Android smartphone genaamd de Find X6 Pro in 2023. Nu, een nieuw lek dacht te schetsen camera specs voor het en zijn vanille tegenhanger al dan niet hint op een upgrade voor zijn zogenaamd triple-lens bult. De nieuwe tip bevat ook een mogelijke tip die naar verluidt betrekking heeft op de OnePlus 11.

De Find X series zijn top-end Android smartphones van OPPO. Hun OEM heeft ernaar gestreefd hen te positioneren als fotografie specialisten voor de laatste paar generatiesop een manier die waarschijnlijk heeft beïnvloed achteruitrijcamera progressie in zijn belangrijkste submerk OnePlus. Nu, Digital Chat Station heeft mogelijk enkele hints laten vallen over hoe dit verder zal spelen in 2023.

De beroemde leaker heeft een reeks waarden gepost die, hoewel cryptisch en vaag genoeg, al wordt geïnterpreteerd als een 3-weg achter-camera specificatie voor de Zoek X6, X6 Pro en OnePlus 11zelfs onder de fans van het Weibo-kanaal.

Van deze, de meest krachtige zou kunnen zijn de "50+50+50" configuratie genomen om die van de Find X6 Pro. Dit zou bijzonder spannend kunnen zijn, omdat een van die sensoren een upgrade zou kunnen betekenen ten opzichte van de 13MP telefoto camera van de voorganger van de smartphone, terwijl een andere zou kunnen zijn ~1 inch in grootte deze keer.

De X6, aan de andere kant, zou de dubbele 50MP verkooppunt van de 2022 vlaggenschip, hoewel de derde lens zal worden van de 32MP resolutie ook vaak geassocieerd met OPPO selfie camera's

Daarom, aangezien de derde en laatste putatieve groep achtercamera's het meest gecompromitteerd lijkt op "50+48+32", wordt nu gezegd dat het overeenkomt met de 11.

Koop een OnePlus 10 Pro op Amazon

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > OPPO Find X6 Pro wordt getipt te lanceren met drievoudige achter 50MP camera's
Deirdre O'Donnell, 2022-09-25 (Update: 2022-09-25)