Notebookcheck Logo

Cowboy 3 elektrische fiets met Auto Unlock en Theft Detection slimme functies korting

De Cowboy 3 e-bike heeft slimme functies zoals Auto Unlock en Theft Detection. (Beeldbron: Cowboy)
De Cowboy 3 e-bike heeft slimme functies zoals Auto Unlock en Theft Detection. (Beeldbron: Cowboy)
De Cowboy elektrische fiets is momenteel in de aanbieding. Europese klanten kunnen €700 (~US$678) besparen, terwijl degenen die in het Verenigd Koninkrijk wonen £500 (~US$543) van de normale verkoopprijs kunnen krijgen. Je kunt je smartphone via Bluetooth verbinden met de e-bike, waardoor slimme functies zoals Auto Unlock en Theft Detection mogelijk worden.

De Cowboy 3 e-bike is momenteel in Europa in de aanbieding. Je kunt de elektrische fiets nu kopen voor de gereduceerde prijs van €1.590 (~US$1.541) of £1.490 (~US$1.618); de fiets wordt normaal verkocht voor €2.290 (~US$2.219) of £1.990 (~US$2.161). Het model, dat in 2020 is gelanceerd, heeft een bereik van maximaal 70 km (~43 mijl) door een verwijderbare batterij, die je in 3,5 uur volledig kunt opladen. De motor kan u helpen bij snelheden tot 25 km/u (~16 mph), waarbij het ondersteunend vermogen intelligent wordt aangepast aan uw trapvermogen en u niet hoeft te schakelen. Bovendien schakelt de motor automatisch in wanneer u vertrekt.

U kunt uw smartphone via Bluetooth met de e-bike verbinden en de bijbehorende app gebruiken om informatie over het voertuig en uw reis te bekijken, waaronder de weersverwachting en de luchtkwaliteit. Bovendien kan de app navigatie bieden en de route met het minste verkeer kiezen. U kunt de fiets ook instellen op automatische ontgrendeling, waarbij de app uw nabijheid tot het voertuig bepaalt. Een andere functie van de elektrische fiets is Theft Detection, dat je waarschuwt als het denkt dat iemand je Cowboy 3 probeert te stelen

Geïntegreerde sensoren kunnen detecteren als je van je fiets valt en crasht, waardoor het noodcontact van je keuze wordt gewaarschuwd, met GPS-tracking om je locatie te bepalen. De Cowboy 3 elektrische fiets is met een gewicht van 18,2 kg relatief licht voor een stadsfiets. De deal is beschikbaar in landen als het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk, Zweden en Italië (een volledige lijst is hier). Het aanbod is geldig tot 30 september, zolang de voorraad strekt.

De Cowboy 3 e-bike. (Beeldbron: Cowboy)
De Cowboy 3 e-bike. (Beeldbron: Cowboy)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Cowboy 3 elektrische fiets met Auto Unlock en Theft Detection slimme functies korting
Polly Allcock, 2022-09-25 (Update: 2022-09-25)