Notebookcheck Logo

Nieuwe Diablo 4 add-on Vessel of Hatred brengt nieuwe zone en nieuwe klasse, filmtrailer onthult aankomende release

Vessel of Hatred neemt spelers mee naar de donkere jungle van Nahantu en introduceert de Spiritborn als nieuwe klasse in het spel. (Bron: Blizzard)
Vessel of Hatred neemt spelers mee naar de donkere jungle van Nahantu en introduceert de Spiritborn als nieuwe klasse in het spel. (Bron: Blizzard)
Met Vessel of Hatred introduceert Blizzard niet alleen een nieuw gebied in het spel, maar ook een nieuwe klasse met de Spiritborn. Nadat de releasedatum werd onthuld met de nieuwste filmtrailer, is de nieuwe Diablo 4 addon nu beschikbaar voor pre-order.

Blizzard Entertainment heeft de filmtrailer voor de aankomende Diablo 4 addon "Vessel of Hatred" onthuld. Hierin is de jonge tovenares Neyrelle te zien, die worstelt met de gevolgen van haar beslissing om de superschurk Mephisto gevangen te nemen. De trailer maakt duidelijk dat Neyrelle naar de nieuwe regio Nahantu reist, die fans zich zullen herinneren uit Diablo 2. Nu wordt het duistere junglegebied het toneel van de nieuwe wereld. Nu wordt het sombere junglegebied het decor voor het nieuwste hoofdstuk van Diablo 4, waarin Neyrelle op zoek gaat naar een manier om Mephisto voor eens en altijd te vernietigen.

Nieuwe klasse: Spiritborn

Naast de voortzetting van het verhaal met nieuwe zones en quests, introduceert Vessel of Hatred ook een nieuwe klasse in het spel. De Spiritborn, door Blizzard omschreven als de "ultieme roofdieren van de jungle", kunnen spirituele energieën kanaliseren, waardoor ze geesten kunnen oproepen, beschermingsspreuken kunnen uitspreken en de zielen van hun vijanden kunnen gebruiken om hun bondgenoten te ondersteunen en zichzelf te versterken.

(Bron: Blizzard)
(Bron: Blizzard)

Vessel of Hatred komt in oktober uit en kan nu al voorbesteld worden

Zoals u aan de trailer kunt zien, komt Vessel of Hatred op 8 oktober uit. De add-on kan nu al worden voorbesteld - via Battle.net, Xbox, PlayStation of Steam. Zoals gebruikelijk kunnen fans kiezen uit verschillende versies. Er is de Standard Edition voor $40, de Deluxe Edition voor $60 en de Ultimate Edition voor $80. De pre-order bonus voor alle edities is het sneeuwluipaard huisdier en de legendarische edelsteen "Mother's Class" om direct vrij te spelen in Diablo 4.

(Bron: Blizzard)
(Bron: Blizzard)

Bron(nen)

YouTube

Afbeeldingen: Blizzard

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 06 > Nieuwe Diablo 4 add-on Vessel of Hatred brengt nieuwe zone en nieuwe klasse, filmtrailer onthult aankomende release
Marius Müller, 2024-06-10 (Update: 2024-06-10)