Notebookcheck Logo

Motorola Razr 3: Ondermaatse batterijcapaciteit onthuld te midden van bredere specificaties lekken

De Razr 3 komt op de markt met een design dat de fans van Galaxy Z Flip3 wel kennen. (Afbeelding bron: Motorola)
De Razr 3 komt op de markt met een design dat de fans van Galaxy Z Flip3 wel kennen. (Afbeelding bron: Motorola)
Motorola zal naar verwachting weer terugkeren naar de Razr-serie, met een derde generatie opvouwbare editie die naar verwachting later dit jaar zal landen. Na hands-on foto's en video's, heeft een gerenommeerde leaker verschillende Razr 3 specificaties geschetst, met inbegrip van wat zou kunnen wijzen op een matte levensduur van de batterij in vergelijking met de aankomende Galaxy Z Flip4.

Digital Chat Station heeft details onthuld over de Razr 3, Motorola's volgende opvouwbare smartphone. Er wordt verondersteld dat dit de enige opvouwbare smartphone is die Motorola dit jaar zal uitbrengen, maar er zijn al hands-on foto's van een prototype uitgelekt. Overigens heeft Motorola de komst van het toestel ook geteased met een Snapdragon 8 Plus Gen 1 chipset op Weibo.

VolgensDigital Chat Stationzal Motorola het toestel ook uitrusten met 12 GB RAM, plus een 6,7-inch scherm dat werkt op 1080p en 120 Hz. Ter referentie, meerdere bronnen vermelden dat de Razr 3 een 32 MP front-facing camera heeft gekoppeld aan een 50 MP rear-facing sensor. Hoewel de Snapdragon 8 Plus Gen 1 naar verwachting energiezuiniger zal zijn dan zijn voorganger of de Snapdragon 888, zal het nog steeds serieuze eisen stellen aan een 2.800 mAh batterij, de vermeende capaciteit van de Razr 3.

Ter vergelijking, de Galaxy Z Flip3 moeite om een volledige dag tussen oplaadbeurten op zijn 3.300 mAh dubbele batterij oplossing. Bovendien heeft Samsung volgens geruchten zijn opvolger, de Galaxy Z Flip4uit te rusten met een gecombineerde capaciteit van 3.700 mAh en dezelfde chipset als de Razr 3. Met andere woorden, deGalaxy Z Flip4zou een derde meer batterijcapaciteit tot zijn beschikking hebben dan de Razr 3, wat zou moeten corresponderen met aanzienlijk betere runtijden. In feite heeft de Razr 3 dezelfde batterijcapaciteit als zijn voorganger, die op een meer energie-efficiënte chipset vertrouwt. In potentie zou de Razr 3 dus een slechtere batterijduur kunnen bieden dan de uitgaande Razr 5G, wat geen goede zaak zou zijn voor Motorola.

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 06 > Motorola Razr 3: Ondermaatse batterijcapaciteit onthuld te midden van bredere specificaties lekken
Alex Alderson, 2022-06-23 (Update: 2022-06-23)