Notebookcheck Logo

Kort testrapport RAVPOWER PD Pioneer 65W 4-Port GaN Tech USB C Desktop Charger

The PD Pioneer 65W quad-port charger. (Source: Notebookcheck)
The PD Pioneer 65W quad-port charger. (Source: Notebookcheck)
De PD Pioneer-serie van RAVPOWER bestaat uit laders op basis van galliumnitride (GaN) -technologie in plaats van traditioneel silicium. Eén variant biedt de mogelijkheid om vier apparaten tegelijk op te laden met een maximaal gecombineerd vermogen van 65 watt (W). Daarom is het duidelijk bedoeld om enthousiastelingen aan te spreken met veel favoriete apparaten die allemaal om elektriciteit schreeuwen. Kan het zijn unieke verkoopargument waarmaken?

Conclusion

Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier.

Deze RAVPOWER 4-poorts oplader lijkt het meest geschikt voor mensen met een reeks dagelijkse apparaten die constant in de rij staan ​​om te worden opgeladen. Het was in staat om een ​​100W-laptop van stroom te voorzien met een snelheid die vergelijkbaar was met die van een speciale USB-oplader met hetzelfde nominale wattage. Het feit dat de twee van hetzelfde merk waren, lijkt dit resultaat des te levensvatbaarder te maken.

Toen hij echter de kans kreeg om zijn met GaN uitgeruste concurrentenmet de Galaxy Note 10+ te overtreffen, om nog maar te zwijgen van een actie tot 45W terwijl hij tegelijkertijd langzamere apparaten van stroom voorziet, leek het erop dat hij deze kans niet wilde grijpen.

De enige andere grote tekortkoming in mijn ervaring zijn de variabele prestaties met verschillende Type C naar C-kabels. Daarom kan het voor potentiële klanten raadzaam zijn om de apparaten die bij de apparaten die ze willen opladen met dit accessoire bij de hand te hebben.

Anders is deze bureaulader misschien geschikt voor mensen met een tekort aan stopcontacten, zoals een nieuwe oplaadtechnologie en in een positie om uit te investeren in een nieuwe oplossing die beide aanpakt. Dit is net zo goed, want dit RAVPOWER-product kost momenteel $58,99 op zijn eigen website of $69,99 (of 15% minder met de coupon DEIPC136 (mogelijk slechts voor een beperkte tijd geldig)) op Amazon.

 

Disclaimer: De auteur van deze recensie ontving de PD Pioneer gratis van RAVPOWER om deze te testen.

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Testrapporten > Kort testrapport RAVPOWER PD Pioneer 65W 4-Port GaN Tech USB C Desktop Charger
Deirdre O'Donnell, 2020-10-17 (Update: 2020-10-17)