Notebookcheck

Kort testrapport LikPok HYPER MIRROR - Lossless, mmWave Display Casting

Het enige dat nodig is, is deze kleine HDMI-dongle voor 1080p60-streaming zonder verlies.
Het enige dat nodig is, is deze kleine HDMI-dongle voor 1080p60-streaming zonder verlies.
Als je het zat bent om HDMI-kabels door je woonruimte te trekken om je laptop op je tv te zetten of als je een simpele casting-oplossing met lage latentie wilt, dan is de HYPER MIRROR een behoorlijk aantrekkelijk pakket. Om te zien of dit Kickstarter-project het geld waard is, hebben we de streamingoplossing van LikPok op de proef gesteld.
Loki Rautio, 👁 Daniel R Deakin,

Samenvatting

Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier.

Met een adviesprijs van ongeveer $200, is de HYPER MIRROR misschien moeilijk te verkopen voor incidentele gebruikers. Voor degenen die in appartementen wonen en geen kabels door hun muren kunnen leiden, is dit misschien precies wat ze zoeken.

De HYPER MIRROR werkt zoals elk 60 GHz-apparaat dat zou doen, inclusief alle beperkingen. De kleine totale voetafdruk van de ontvanger en zender is uniek voor deze technologie, waardoor dit product moeilijk te vergelijken is met al het andere dat momenteel verkrijgbaar is.

 

Als je zelf geïnteresseerd bent om een HYPER MIRROR te krijgen, kun je hier de Kickstarter-campagnepagina bekijken. Houd er bij elk crowd-funded project rekening mee dat je het project financiert en niet het product rechtstreeks koopt.

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Testrapporten > Kort testrapport LikPok HYPER MIRROR - Lossless, mmWave Display Casting
Loki Rautio, 2020-08-26 (Update: 2020-08-26)
Loki Rautio
Editor of the original article: Loki Rautio - News Editor