Notebookcheck

Kort testrapport Genesis RX85 RGB Hands-On: Een geweldig mechanisch toetsenbord dat geen fortuin kost

Genesis RX85 RGB Mechanical Keyboard Hands-On
Genesis RX85 RGB Mechanical Keyboard Hands-On
Het RX85 RGB mechanische toetsenbord van Genesis ziet eruit als een uitstekende keuze voor diegenen die op zoek zijn naar betrouwbare - in dit geval Kailh Brown - toetsen, een volumeknop, aanpasbare RGB-leds, een magnetische polssteun en een aluminium behuizing voor minder dan $100. Lees verder om te zien hoe dicht dit stuk hardware bij perfectie is gekomen.
Codrut Nistor,

Samenvatting

Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier.

De Genesis RX85 RGB ziet er in het echt beter uit dan op alle foto's die ik heb kunnen maken. De officiële persfoto's (renders?) Hierboven doen het ook geen recht. Hardware-gewijs is het apparaat bijna perfect en slechts een paar kleine veranderingen kunnen het uitstekend maken. Als we ook de prijs aan de vergelijking toevoegen (in de meeste gevallen minder dan US $90, afhankelijk van de markt en de detailhandelaar), is het resultaat een van de beste deals die een gamer die op zoek is naar een mechanisch toetsenbord met RGB-verlichting tegenwoordig kan vinden.

Afgezien van de gedrukte gebruikershandleiding die hier en daar fouten bevat en sommige bewerkingen niet goed uitlegt - bijvoorbeeld het maken en opslaan van een macroopdracht - heeft de Genesis RX85 RGB niet veel nadelen. Sterker nog, de enige die ik meteen kan noemen, betreft de software, die alleen beschikbaar is voor Windows en - zoals eerder vermeld - verre van perfect is. Het toevoegen van een hardwareschakelaar voor het wijzigen van de USB-polling-snelheid zou een grote verandering zijn die de noodzaak om de RX85 RGB-software te gebruiken nog meer zou verminderen.

 

Al met al moet ik zeggen dat ik van de Genesis RX85 RGB ben gaan houden en dat ik me waarschijnlijk ellendig zou voelen als ik zou proberen terug te keren naar mijn oude Microsoft-toetsenbord. Het was geen liefde op het eerste gezicht, dus als je dit toetsenbord krijgt en het je niet bevalt na een paar uur gebruik, geef het dan wat tijd.

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Testrapporten > Kort testrapport Genesis RX85 RGB Hands-On: Een geweldig mechanisch toetsenbord dat geen fortuin kost
Codrut Nistor, 2020-06- 7 (Update: 2020-06- 7)
Codrut Nistor
Editor of the original article: Codrut Nistor - News Editor