Notebookcheck Logo

JBL Live Buds 3 oordopjes met touchscreen behuizing krijgen een lanceerdatum en prijs in Japan

JBL Live Buds 3 oordopjes en touchscreen hoesje (Afbeelding bron: JBL)
JBL Live Buds 3 oordopjes en touchscreen hoesje (Afbeelding bron: JBL)
De innovatieve JBL Live Buds 3 TWS oordopjes met een 1,45 inch touchscreen behuizing en aanpasbare true adaptive noise canceling zijn nu verkrijgbaar voor $199,95 in de VS en zijn nu op weg naar Japan, waar de aangekondigde prijs het equivalent van $168 is. JBL kondigde de Live Buds 3 aan op CES 2024, met een prijskaartje van $149,95.

De JBL Live Buds 3 TWS oordopjes werden op CES 2024 aan de wereld voorgesteld en zijn sinds vorige maand op veel markten verkrijgbaar. Nu is dit innovatieve product met een touchscreen, dat bediening via de smartphone overbodig maakt, eindelijk klaar voor Japan, waar het op 18 juli officieel gelanceerd zal worden voor een prijs van 27.000 Yen (ruwweg $168).

Naast het eerder genoemde 1,45 inch touchscreen, worden de JBL Live Buds 3 TWS oordopjes geleverd met niet minder dan zes beamforming microfoons, Bluetooth 5.3 connectiviteit en ondersteuning voor de audiofiele LDAC codec, maar ook voor de mainstream AAC- en SBC-audiotransmissieprotocollen, IP55-waterdichtheid, 10 mm dynamische drivers, hybride ruisonderdrukking met realtime aanpassing op basis van de omgeving, multi-point verbinding, en een totale autonomie van 40 uur. Deze royale batterijlevensduur komt van de 10 uur autonomie die de oordopjes bieden als ze volledig zijn opgeladen, plus de drie volledige oplaadbeurten die het etui biedt, dat zowel USB-C als draadloos opladen ondersteunt.

Wie de audiospecificaties van deze hardware bekijkt, moet het volgende in gedachten houden: 20 Hz-40 kHz frequentierespons, 16 ohm impedantie, 100 dB SPL@1 kHz gevoeligheid, 97 dB maximale SPL, evenals een microfoongevoeligheid van -38 dBV/Pa@1 kHz. De kleuren zijn zilver, paars, zwart en blauw. Geïnteresseerden in de JBL Live Buds 3 kunnen deze vinden op Amazon US voor $199,95 (geen kortingen beschikbaar op het moment van publicatie).

Bron(nen)

JBL (productpagina VS), watchmono (Japans), J-Phone (Russisch)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 07 > JBL Live Buds 3 oordopjes met touchscreen behuizing krijgen een lanceerdatum en prijs in Japan
Codrut Nistor, 2024-07- 9 (Update: 2024-07- 9)