Notebookcheck Logo

Huawei "MatePad Pro 12.4" wordt volgens de geruchten gelanceerd tijdens de Mate 50 serie lanceringsevenement

Weer een nieuwe MatePad? (Bron: Fengying's Oorspronkelijke Intentie)
Weer een nieuwe MatePad? (Bron: Fengying's Oorspronkelijke Intentie)
Huawei heeft eindelijk een datum geprikt voor het debuut van zijn Mate 50-serie smartphones. Er is ook sprake van een nieuwe MatePad Pro die naast de premium handsets zou kunnen verschijnen. De slate heeft naar verluidt een high-end display en draait op een versie van HarmonyOS die hem mogelijk meer 'pc-achtig' maakt dan ooit tevoren.

Huawei heeft al een 11-inch variant toegevoegd aan haar MatePad Pro serie van tablets in 2022. Het gerucht gaat nu echter dat het zich gaat mengen in de grootte-spectrum trend die naar verluidt is gezet door de eveneens geruchtmakende Xiaomi Pad 6 serie door een nieuwe scherm-grootte optie aan te bieden: 12.4 inchin tegenstelling tot de 12.6 van weleer.

De specificaties van de vermeende tablet zijn nog niet volledig uitgelekt, al wordt gezegd dat hij overeenkomt met zijn kleinere 2022 broer en zus in het hebben van een 120Hz OLED display tot nu toe. Het kan ook 2 'standaard' en 'Performance' varianten, de laatste van die is slated toe te voegen SKU's met mobiele data en een optie op 512 GB van interne opslag aan de Wi-Fi alleen, 128-256 GB keuzes van de eerste.

De "MatePad Pro 12.4" zal natuurlijk draaien op HarmonyOSdie blijkbaar meer dan 200 "PC apps" op de tablet zal leveren. De naar verluidt uitgelekte promo's suggereren dat het beschikbaar zal zijn voor pre-order op 7 september 20222022, waardoor speculaties ontstaan dat hij zijn debuut zal maken naast de Mate 50 serie zal debuteren tijdens hun langverwachte productevent.

Koop een Xiaomi Pad 5 op Amazon

Sommige naar verluidt gelekte "MatePad Pro 12.4" posters zijn opmerkelijk omzichtig over hun specs. (Bron: Fengying's Originele Intentie via Coolapk)
Sommige naar verluidt gelekte "MatePad Pro 12.4" posters zijn opmerkelijk omzichtig over hun specs. (Bron: Fengying's Originele Intentie via Coolapk)
Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > Huawei "MatePad Pro 12.4" wordt volgens de geruchten gelanceerd tijdens de Mate 50 serie lanceringsevenement
Deirdre O'Donnell, 2022-08-24 (Update: 2022-08-24)