Notebookcheck Logo

Huawei MateBook E Go zal officieel worden gelanceerd tijdens het Mate 50 evenement

De MateBook E Go. (Bron: Huawei)
De MateBook E Go. (Bron: Huawei)
Huawei heeft aangekondigd dat een nieuwe tablet-pc genaamd de MateBook E Go binnenkort zal debuteren, naast de Mate 50-serie van vlaggenschip smartphones. Het apparaat zal naar verluidt worden geleverd met Windows 11 en er is tot nu toe onthuld dat het een toetsenborddock ondersteunt. Het heeft ook ten minste 1 USB type-C-poort en beschikt over een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting.

De Huawei Mate 50 product evenement is officieel een meer algemene Mate-reeks lancering. De Apple-kloppende persconferentie begin september is nu officieel bevestigd om ten minste 1 extra apparaat te onthullen dat zeker geen premium HarmonyOS phablet.

In feite is de aankomende MateBook E variant komt duidelijk voor de Surface Go lijn, in ieder geval in naam. Het is afgebeeld als in staat om te draaien Windows 11 uit de doos, en als werkend met een compatibele, afneembare toetsenbord accessoire. De Surface Go is verkrijgbaar in een zwarte of zilvergrijze kleurstelling, met een kickstand-behuizing die al dan niet verwijderbaar is.

Huawei heeft nog teasen een verdere specs of functies voor de komende 2-in-1 PC; dan weer, het heeft een ontwerp onthulling voor de MateBook E Go voltooiddie hint naar minimale schermranden, een achterste camera bult, een hoofdtelefoonaansluiting en type-C ondersteuning - in feite lijkt dat kenmerk te zijn gespiegeld aan weerszijden van de behuizing van de tablet, samen met het luidsprekerrooster.

Er is ook een magnetische houder voor een stylushoewel er geen garantie is dat de afgebeelde pen in de doos komt met de nieuwe converteerbare apparaat.

Koop een Surface Go 3 op Amazon

De nieuwe promo poster van de MateBook E Go. (Bron: Huawei via Weibo)
De nieuwe promo poster van de MateBook E Go. (Bron: Huawei via Weibo)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Huawei MateBook E Go zal officieel worden gelanceerd tijdens het Mate 50 evenement
Deirdre O'Donnell, 2022-09- 1 (Update: 2022-09- 1)