Notebookcheck Logo

Honor Magic6 Pro: Smartphone met 180-MP telelens en krachtige SoC nu al beschikbaar voor directe import

Honor Magic6 Pro: Reeds beschikbaar als directe import, wat niet noodzakelijkerwijs wordt aanbevolen
Honor Magic6 Pro: Reeds beschikbaar als directe import, wat niet noodzakelijkerwijs wordt aanbevolen
De Honor Magic6 Pro kan nu besteld worden bij een importdealer. Het model heeft een snelle SoC en indrukwekkende speciale camera's. Krachtig draadloos opladen is ook mogelijk.

TradingShenzhen biedt de Honor Magic6 Pro nu aan in drie opslagvarianten. Het basismodel met 12 GB RAM en 256 GB opslag is iets minder dan $965. Dit is de Chinese versie, hoewel volgens de fabrikant Google Play Service en de Play Store zonder problemen gebruikt kunnen worden.

Klanten moeten echter rekening houden met mogelijk lange levertijden, vooral vanwege het Chinese Nieuwjaar. De afdwingbaarheid van garantierechten is ook een moeilijk onderwerp. Kortom, een directe import moet zorgvuldig overwogen worden, vooral omdat een wereldwijde release van de Honor Magic6 Pro vrij snel kan plaatsvinden.

De Honor Magic6 Pro wordt geleverd met een Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, wat hoge prestaties belooft. Het 6,8 inch scherm is aan de randen gebogen en biedt een resolutie van 2800 x 1280. De vernieuwingsfrequentie kan dynamisch worden aangepast tussen 1 en 120 Hz, waardoor games bijzonder vloeiend kunnen worden weergegeven, terwijl de batterijduur wordt verlengd tijdens de weergave van semi-statische inhoud.

De 5600 mAh batterij kan normaal worden opgeladen met maximaal 80 watt, terwijl draadloos opladen met 66 watt nog steeds mogelijk is. De groothoekcamera heeft een resolutie van 50 MP en wordt geleverd met een flexibel diafragma en optische beeldstabilisatie. Een 180-MP telelens en een 50-MP ultra-groothoekcamera zijn ook aanwezig.

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 02 > Honor Magic6 Pro: Smartphone met 180-MP telelens en krachtige SoC nu al beschikbaar voor directe import
Silvio Werner, 2024-02-11 (Update: 2024-02-11)