Notebookcheck Logo

HiBy FD5 multifunctionele hoofdtelefoonversterker gaat de pre-order in

HiBy FD5 multifunctionele hoofdtelefoonversterker (Afbeelding bron: HiBy)
HiBy FD5 multifunctionele hoofdtelefoonversterker (Afbeelding bron: HiBy)
De HiBy F5 is gebouwd rond een quad AKM4493 DAC-array en heeft een maximaal uitgangsvermogen van 1523 mW. De multifunctionele heavy-duty HiBy F5 hoofdtelefoonversterker ondersteunt zowel USB- als Bluetooth-ingangen en beschikt over onafhankelijke 3,5 mm en 4,4 mm hoofdtelefoon- en lijnuitgangen. De prijs is $429 en de levering begint volgende week.

Audiofielen die op zoek zijn naar een nieuw stuk hardware om aan hun collectie toe te voegen, hebben nu weer een verleidelijke optie van HiBy, namelijk de FD5 multifunctionele heavy-duty hoofdtelefoonversterker voor op het bureau. Deze audiogadget, met een flink aantal functionele hoogstandjes, heeft ook een aantrekkelijk, op cyborg geïnspireerd uiterlijk en ondersteunt alle audiofuncties die bijna elke desktop PC-gebruiker nodig heeft, en dat alles voor de prijs van $429.

Met zowel klasse A- als klasse AB-versterking (met een schakelaar kan de gebruiker voor het ene of het andere kiezen), maakt de HiBy FD5 gebruik van een 4 x AKM4493 DAC-array met dubbele femtoseconde kristaloscillatoren, aparte gebalanceerde en SE lijnniveau-uitgang, een geïsoleerde voeding, dubbele Hi-Res certificering en meer - alles in een volledig metalen chassis. Het heeft een 1,1 inch transparant OLED-display en dankzij het maximale vermogen van 1523 mW kan de FD5 met gemak vrijwel alle hoofdtelefoons aansturen die momenteel op de markt zijn.

Degenen die op zoek zijn naar meer audiogerelateerde cijfers, moeten denken aan een maximale SNR van 125 dB, een dynamisch bereik van 127 dB, overspraakonderdrukking van 106 dBr, THD+N van slechts 0,0004% en een frequentierespons van 20 Hz-90 kHz. De levering staat gepland voor volgende week, maar wie haast heeft kan op dit moment de betaalbare en minder krachtige HiBy FD3 bij Amazon kopen voor slechts $79.

Bron(nen)

HiBy (via e-mail, officiële productpagina)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 07 > HiBy FD5 multifunctionele hoofdtelefoonversterker gaat de pre-order in
Codrut Nistor, 2024-07- 9 (Update: 2024-07- 9)