Notebookcheck Logo

Google Pixel 7 Pro lanceert met aantrekkelijke pre-order aanbiedingen

Google gooit een gratis Pixel Watch LTE bij Pixel 7 Pro pre-orders. (Beeldbron: Google)
Google gooit een gratis Pixel Watch LTE bij Pixel 7 Pro pre-orders. (Beeldbron: Google)
Google heeft eindelijk de Pixel 7 Pro gepresenteerd, zijn nieuwste vlaggenschip smartphone. Uitgerust met Tensor G2 en Titan M2 chips, is de Pixel 7 Pro iets kleiner dan zijn voorganger met behoud van veel van zijn functies. Zoals verwacht biedt Google knappe pre-order deals aan om mensen te verleiden zijn nieuwste premium handset op te halen.

Het heeft Google vijf maanden gekost, maar het heeft eindelijk alle details over de Pixel 7 Pro en de Pixel 7 gedeeld. Hoewel de Pixel 7 Pro net als zijn voorganger een 6,7-inch scherm behoudt, heeft Google dit grote paneel ingebouwd in een nominaal korter chassis. Concreet meet de Pixel 7 Pro 162,9 x 76,6 x 8,9 mm en weegt 212 g, vergeleken met de 163,9 x 75,9 x 8,9 mm en 210 g voetafdruk van de Pixel 6 Pro.

Volgens Google vertrouwt de Pixel 7 Pro op een AMOLED-paneel met 3.120 x 1.440 pixels en een LTPO-backplane voor variabele vernieuwingsfrequenties tot 120 Hz. Voorspelbaar heeft Google de voor- en achterkant van het apparaat bedekt met Corning Gorilla Glass Victus, dat de herziene camerabehuizing omringt. Zoals verwacht heeft de Pixel 7 Pro dezelfde camera's als zijn voorganger, althans op het eerste gezicht. Google heeft echter autofocus toegevoegd aan de ultra-groothoekcamera van eerstgenoemde, wat bij laatstgenoemde ontbrak.

(Beeldbron: Google)
(Beeldbron: Google)

Ook biedt de Pixel 7 Pro 4,8x optische zoom op zijn telefoto-camera. Helaas is dit niet per se een upgrade, zoals we eerder deze week bespraken. Elders biedt de Pixel 7 Pro 30x digitale zoom via zijn 50 MP primaire camera en deelt zijn 10,8 MP frontcamera met de Pixel 7. Ogenschijnlijk blijft de primaire camera van het apparaat ongewijzigd ten opzichte van de Pixel 6 Pro.

Bovendien maakt de Pixel 7 Pro gebruik van de Google Tensor G2, een Titan M2-beveiligingschip en een 5.000 mAh-batterij. Google heeft nog geen grondige prestatievergelijkingen verstrekt tussen de Tensor en de Tensor G2, maar lekken suggereerden dat er aanzienlijke GPU-verbeteringen, minder energieverbruik en marginale CPU-winst zou zijn.

De Pixel 7 Pro is vanaf vandaag te pre-orderen voor €899 met 128 GB UFS 3.1 opslag in de kleurstellingen Hazel, Obsidian en Snow. Als alternatief is de handset beschikbaar met 256 GB opslagruimte voor €999, hoewel beide versies worden geleverd met 12 GB LPDDR5 RAM. Net als zijn voorganger zal Google in Europa geen 512 GB model verkopen. Overigens biedt Google tot 17 oktober een gratis Pixel Watch aan bij voorbestellingen. Verrassend genoeg bundelt het bedrijf het LTE-model, dat wordt verkocht voor €429.

Koop de Google Pixel Buds Pro op Amazon

(Beeldbron: Google)
(Beeldbron: Google)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 10 > Google Pixel 7 Pro lanceert met aantrekkelijke pre-order aanbiedingen
Alex Alderson, 2022-10- 7 (Update: 2022-10- 7)