Notebookcheck Logo

Gatebox onthult AI Kanji restaurant tablet systeem dat gebruik maakt van GPT-4o om eters tevreden te laten drinken en eten voor een betere verkoop

Gatebox onthult AI Kanji-tabletsysteem voor restaurants om gasten tevreden te laten drinken en eten voor een betere verkoop. (Afbeeldingsbron: Gatebox)
Gatebox onthult AI Kanji-tabletsysteem voor restaurants om gasten tevreden te laten drinken en eten voor een betere verkoop. (Afbeeldingsbron: Gatebox)
Gatebox heeft het AI Kanji restauranttabletsysteem onthuld om gasten tevreden te laten drinken en eten voor een betere verkoop. De AI viert toasts met diners, controleert drankniveaus en beveelt gerechten en drankjes aan naarmate de avond vordert. Het systeem helpt restaurants om inflatie en personeelsproblemen tegen te gaan.

Gatebox heeft het AI Kanji-restaurant tablet systeem onthuld dat gebruik maakt van het nieuwste ChatGPT GPT-4o model voor klantenservice en verkoopbevordering. Het AI-personage viert toasts met gasten, controleert drankniveaus en beveelt gerechten en drankjes aan naarmate de avond vordert. Het systeem helpt restaurants om hun verkoop te verhogen terwijl de inflatie de kosten opdrijft, terwijl er ook personeelsproblemen zijn.

Restaurants worden geconfronteerd met een stijgende inflatie die de kosten van voedsel, huur, brandstof en elektriciteit opdrijft. Werknemers keren zich vaak af van lager betaalde banen in de horeca omdat het minimumloon onvoldoende is om de huur, het eten en het vervoer in grote steden zoals Los Angeles en New York te betalen. In sommige landen zoals Japan betekent een dalende bevolking ook dat het aantal werknemers snel afneemt. Restauranteigenaars kunnen de personeelskosten vandaag verminderen met een robotkelner(zoals deze op Amazon) om gerechten aan elke tafel te bezorgen en in de toekomst met een mensachtige robot zoals de 1X Neo.

Het AI Kanji-tabletsysteem kan worden aangepast aan de voorkeuren van restauranteigenaren. De AI gebruikt de tabletcamera om de gasten en het niveau van hun drankjes in de gaten te houden. Net als een serveerster kan de AI met GPT-4o suggesties doen voor extra eten en drinken door met de gasten te praten. Alleenstaande eters komen steeds vaker voor en de AI kan met de eters toosten om gevoelens van eenzaamheid te verlichten. De suggesties en virtuele toasts zorgen ervoor dat eters meer uitgeven zonder dat er extra personeel nodig is om goed op te letten.

Het AI-personage kan worden aangepast om een unieke ervaring te bieden die bij de sfeer van elk restaurant past. Het bedrijf voert ook alle gegevens over eten en drinken voor elk restaurant in, waardoor eigenaars tijd en moeite besparen. Gatebox neemt nu aanvragen aan voor haar AI Kanji restaurant tablet systeem.

Machine vertaald door Edge browser:

Gatebox ontwikkelt AI klantenservice "AI secretaresse" voor restaurants, AI stelt het volgende drankje voor door de resterende hoeveelheid bier te herkennen met "GPT-4o"

2024.07.02

Gatebox Co., Ltd. heeft een AI-klantenservice "AI-secretaresse" voor restaurants ontwikkeld. Door gebruik te maken van de beeldherkenningstechnologie van de nieuwste generatieve AI "GPT-4o", zal de AI aanbevolen drankjes en gerechten voorstellen terwijl hij kijkt naar de beschikbaarheid van glazen met de camera van het apparaat dat op de tafel geïnstalleerd is.

Wat is een AI-secretaris?

"AI Secretary" is een AI-klantenservice die gespecialiseerd is in restaurants.

Door gebruik te maken van de beeldherkenningstechnologie van de nieuwste generatieve AI "GPT-4o", zal de AI aanbevolen drankjes en gerechten voorstellen terwijl hij kijkt naar de beschikbaarheid van glazen met de camera van het apparaat dat op tafel geïnstalleerd is, waardoor de drinkplek op een leuk moment gekleurd wordt en de verkoop van de winkel gepromoot wordt.

Het werd ontwikkeld met als doel een vriendelijke en plezierige ervaring te bieden aan klanten door de trotse karaktercultuur van Japan te combineren met de nieuwste AI om een speelse AI-klantenservice-ervaring te creëren die uniek is voor Japan.

Functie 1: Stel een hervulling voor door te kijken naar de beschikbaarheid van het glas

Door gebruik te maken van de nieuwste generatieve AI (GPT-4o) kunnen de beschikbaarheid van glazen en de status van bestellingen in realtime via de camera worden bekeken, en de AI stelt actief extra bestellingen voor op basis van de timing.

Functie 2: Toast

Wanneer de gebruiker op het punt staat om een toast uit te brengen met een glas in zijn hand, zal de AI-secretaresse het initiatief nemen om een toast uit te brengen. De licht formele maar emotioneel rijke uitdrukkingen van de AI maken de plaats van de drinkpartij meer ontspannen.

Functie 3: Karakter aanpassen

Het uiterlijk van het personage wordt automatisch gegenereerd door AI volgens uw verzoek, dus u kunt het vrij aanpassen. Wij zullen klanten vermaken met het meest geschikte personage volgens de sfeer en situatie van de winkel.

specificatie

aI: GPT-4o

・ Karakter: Aanpasbaar volgens uw verzoek

hardware: Tablet

Hoe de service te gebruiken

Wanneer u een aanvraag indient, schrijft u gewoon een beschrijving van het product dat u wilt introduceren, en wij zullen het invoeren in de AI en naar u opsturen. U kunt de nieuwste AI-klantenservice gemakkelijk uitproberen zonder ingewikkelde instellingen.
Vragen over het gebruik van deze websiteAls u vragen of een offerte hebt voor het gebruik van de service, neem dan contact met ons op via het volgende e-mailadres.

AI Secretaresse Vragen E-mail Adres: [email protected]

Gatebox Inc.Gatebox is een fabrikant die producten ontwikkelt om een wereld te realiseren waarin mensen kunnen leven met personages met als visie "Leven met personages".

Wij ontwikkelen producten die gebruikmaken van AI- en 3DCG-technologieën, zoals de Gatebox, een apparaat om personages op te roepen dat AI-personages als hologrammen kan oproepen en met ze kan communiceren, en de Digital Figure Box, een set om digitale figuren te bekijken.Daarnaast bieden wij voor bedrijven verschillende AI-personageoplossingen, waaronder "AI Byte", een AI-klantenservice die verantwoordelijk is voor de klantenservice van bedrijven.

https://www.gatebox.ai/

Ontwikkelingssamenwerking: Daruma Japan G.K.Daruma Japan G.K. is een bedrijf dat de nieuwste technologie gebruikt om alles van planningsvoorstellen tot ontwikkeling af te handelen. Wij zetten ons in voor de ontwikkeling van producten zoals AI, xR en robots, en beschikken over een schat aan ervaring op verschillende gebieden.In het kantoor van Daruma Japan vliegen de ideeën die "interessant" nastreven elke dag in het rond, van dingen die het leven van mensen verrijken tot unieke ideeën. We maken volledig gebruik van geavanceerde technologie om het beste "plezier" vorm te geven.

URL : drmjpn.jp

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 07 > Gatebox onthult AI Kanji restaurant tablet systeem dat gebruik maakt van GPT-4o om eters tevreden te laten drinken en eten voor een betere verkoop
David Chien, 2024-07- 9 (Update: 2024-07- 9)