Notebookcheck Logo

Garmin vívofit jr. 3: nieuwe versie geïntroduceerd die inspiratie haalt uit Marvel's Black Panther

Garmin heeft nog niet veel gebruik gemaakt van zijn Marvel-partnerschap. (Afbeelding bron: Garmin)
Garmin heeft nog niet veel gebruik gemaakt van zijn Marvel-partnerschap. (Afbeelding bron: Garmin)
Garmin heeft een nieuwe editie onthuld van de vívofit jr. 3, een smartwatch bedoeld voor kinderen. Het model met Black Panther-thema is verkrijgbaar in meerdere markten, voegt zich bij de overeenkomstige Iron Man-editie en komt in twee subtiel verschillende versies. Net als de rest van de vívofit jr. 3-serie kost de Black Panther-editie 89,99 dollar.

Garmin heeft stilletjes een nieuwe speciale editie versie geïntroduceerd van de vívofit jr. 3. Aangekondigd na de introductie van de Venu Sq 2-serie, voegt de Black Panther Special Edition zich bij de Iron Man Special Edition als de vívofit jr. 3-serie tweede Marvel-thema smartwatch. Fundamenteel is de Black Panther Special Edition hetzelfde als de reguliere vívofit jr. 3, die een 0,56-inch display, 5 ATM waterbestendigheid en tot een jaar batterijduur heeft.

Daarnaast ondersteunt de vívofit jr. 3 Android en iOS toestellen, plus het kan 14 dagen aan activiteit tracking data direct op de smartwatch opslaan. Bovendien bevat Garmin wijzerplaten met Black Panther-thema en een bijbehorende horlogeband met een Black Panther-logo, een patroonafwerking en 'WAKANDA FOREVER' op de onderkant van de band. Overigens wordt de vívofit jr. 3 ook geleverd met Avengers-thema-horlogegezichten.

Voor zover we kunnen nagaan, verkoopt Garmin eigenlijk twee versies van de Black Panther editie. Hieronder afgebeeld, de versie met een paars Black Panther logo is een Garmin online exclusief, waar het wordt verkocht voor US $ 89,99. Voor de rest lijken de twee versies identiek te zijn. Op dit moment zouden beide versies binnen 1-3 werkdagen verzonden moeten worden. Ter referentie, Garmin verkoopt de Black Panther Special Edition ook in andere markten, waaronder de eurozone en het Verenigd Koninkrijk, waar het respectievelijk €89,99 en £79,99 kost.

(Afbeelding bron: Garmin)
(Afbeelding bron: Garmin)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Garmin vívofit jr. 3: nieuwe versie geïntroduceerd die inspiratie haalt uit Marvel's Black Panther
Alex Alderson, 2022-09- 4 (Update: 2022-09- 4)