Notebookcheck Logo

Garmin Venu Sq 2: Aankomende smartwatch duikt weer op in uitgebreid lek

De Venu Sq 2 Music zal offline Spotify downloads ondersteunen, net als andere Garmin smartwatches. (Afbeelding bron: WinFuture)
De Venu Sq 2 Music zal offline Spotify downloads ondersteunen, net als andere Garmin smartwatches. (Afbeelding bron: WinFuture)
Een aanzienlijk lek heeft meer details onthuld over de Garmin Venu Sq 2, evenals de Venu Sq 2 Music. Beide smartwatches zullen lanceren met AMOLED display en met bijna twee keer de batterijduur van hun voorgangers. Garmin zal voor de Venu Sq 2 serie wel meer vragen dan voor de originele Venu Sq en Venu Sq Music.

Roland Quandt en WinFuturehebben meer details gedeeld over de Garmin Venu Sq 2 series, iets meer dan een week nadat Fitness Tracker Test ontdekte retailer listings voor de Venu Sq 2 en Venu Sq 2 Music. Zoals de nieuwe gelekte marketing afbeeldingen laten zien, bouwt de Venu Sq 2 serie voort op het squircle design van de originele Venu Sq en Venu Sq Music, zij het met een paar ontwerpwijzigingen. Naar verluidt, heeft Garmin ook een paar interne aanpassingen gemaakt.

Aan de ene kant heeft Garmin zijn branding verwijderd van de voorkant van de Venu Sq 2 serie. Toch lijkt het erop dat de Venu Sq 2 en Venu Sq 2 Music relatief dikke display bezels hebben, hoewel ze mogelijk dunner zijn dan hun voorgangers. Naar verluidt hebben de Venu Sq 2 en Venu Sq 2 Music 1,41-inch AMOLED-displays, 17% groter dan die in de originele Venu Sq-serie. Bovendien werken alle displays van de Venu Sq 2-serie met 360 x 360 pixels en ondersteunen ze de always-on display (AOD)-functionaliteit.

(Afbeelding bron: WinFuture)
(Afbeelding bron: WinFuture)

Aan de andere kant is Garmin van plan om de kleurstellingen waarin het de Venu Sq smartwatches aanbiedt te wijzigen, met een lichtere groene optie en een andere gouden kleurencombinatie. De batterijduur wordt uitgebreid van zes dagen bij de Venu Sq serie naar elf dagen bij de Venu Sq 2 serie. Ook biedt de Venu Sq 2 serie 5 ATM waterbestendigheid, een GPS module en een NFC chip voor gebruik met Garmin Pay. WinFuture voegt toe dat de Venu Sq 2 serie ook meer opslagruimte heeft dan zijn voorganger; exacte aantallen zijn op dit moment nog onbekend.

De Garmin Venu Sq 2 zal naar verwachting lanceren voor €269, €70 meer dan de Venu Sq. De Venu Sq 2 Music daarentegen zou moeten uitkomen op €299, een meerprijs van €50 ten opzichte van de Venu Sq Music. Een precieze releasedatum is helaas nog niet uitgelekt.

Koop de Garmin Lily op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > Garmin Venu Sq 2: Aankomende smartwatch duikt weer op in uitgebreid lek
Alex Alderson, 2022-08-31 (Update: 2022-08-31)