Notebookcheck Logo

Garmin lanceert nieuwe bèta-update voor Fenix 7, Epix 2, Enduro 2, Quatix 7 en Marq Gen 2 smartwatches met bugfixes en verbeteringen

Beta Versie 14.66 komt kort na Garmin's meest recente stabiele smartwatch update. (Afbeelding bron: Garmin)
Beta Versie 14.66 komt kort na Garmin's meest recente stabiele smartwatch update. (Afbeelding bron: Garmin)
Garmin rolt nu Beta Versie 14.66 uit naar verschillende smartwatches, waaronder de Fenix 7-serie. De update, die ook beschikbaar is voor de Epix 2, Enduro 2, Quatix 7 en Marq Gen 2 series, brengt verschillende wijzigingen aan voor de in aanmerking komende smartwatches, aangezien Garmin probeert voort te bouwen op versie 14.36.

Garmin is gestart met een nieuwe golf van bèta-updates minder dan twee weken nadat het stabiele updates voor zijn huidige smartwatches. Zoals vaker het geval is geweest, heeft het bedrijf eerst de Fenix 7-serie geserveerd, die nu bestaat uit de Fenix 7, Fenix 7 Pro, Fenix 7x, Fenix 7x Pro, Fenix 7s en Fenix 7s Pro. Daarnaast is dezelfde bètaversie beschikbaar voor de Epix 2-serie, de Enduro 2, Quatix 7 en de Marq Gen 2.

Volgens Garmin richt de nieuwe bètaversie zich op het oplossen van bugs die al in bètaversie 14.36 zaten. Beta Versie 14.66 lost een probleem op dat ervoor zorgde dat Body Battery onjuist werd weggeschreven bij sommige activiteiten. Daarnaast claimt Garmin een conflict te hebben opgelost dat te maken had met een mogelijke uitschakeling in het planningsoverzicht voor een primaire race. Bovendien worden in Beta Versie 14.66 niet nader gespecificeerde vertaalproblemen opgelost en wordt de ingebouwde muziekspeler verbeterd.

Houd er rekening mee dat Garmin nog steeds bètaversies achterhoudt voor de Marq Aviator Gen2 en Tactix 7. Deze twee toestellen blijven echter in aanmerking komen voor stabiele versies. Het tweetal blijft echter wel in aanmerking komen voor stabiele updates zodra deze worden uitgerold. Het is ook alleen mogelijk om bètaversie 14.66 handmatig te downloaden; Garmin geeft deze niet automatisch uit via een van haar softwaredistributiekanalen. Je moet dus op 'Controleren op updates' tikken in Menu/Systeem/Software-update op een smartwatch die hiervoor in aanmerking komt om de download van Beta Versie 14.66 te starten.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 09 > Garmin lanceert nieuwe bèta-update voor Fenix 7, Epix 2, Enduro 2, Quatix 7 en Marq Gen 2 smartwatches met bugfixes en verbeteringen
Alex Alderson, 2023-09-18 (Update: 2023-09-18)