Notebookcheck Logo

Garmin Instinct 3 lekt uit in vroege foto's na onthullingen Fenix E en Fenix 8

De Instinct 3 lijkt op de huidige Instinct 2-serie, afgebeeld. (Afbeelding bron: Garmin)
De Instinct 3 lijkt op de huidige Instinct 2-serie, afgebeeld. (Afbeelding bron: Garmin)
Er zijn nog maar een paar dagen verstreken sinds de eerste details over de Garmin Fenix E en Fenix 8 online lekten. Toch lijkt het erop dat het bedrijf zich ook voorbereidt op een nieuw mid-range smartwatchmodel dat naar verluidt is afgebeeld en dat de Instinct 2 zal vervangen als de Instinct 3.

Het is nog maar een paar dagen geleden dat een Finse verkoper Fenix 7 opvolgers online zette. Samengevat lijkt het erop dat Garmin niet alleen de Fenix 8heeft ontwikkeld, maar ook een nieuw model genaamd de Fenix E. De detailhandelaar deelde lanceringsprijzen en een paar specificaties over beide modellen, maar schetste wel hoe ze eruit zagen.

Daarentegen zijn er nog bijna geen details bekend over een mogelijke opvolger van de Instinct 2 (momenteel $ 309,99 op Amazon). Er zijn echter twee afbeeldingen van de Instinct 3 online verschenen, naar verluidt van een Telegram-groep. Voorlopig kunnen we de echtheid ervan nog niet verifiëren.

Ter referentie: the5krunner van mening dat ze 'faketastic' zijnen voegt eraan toe dat "ze natuurlijk nep zijn - tenminste gedeeltelijk". Dat gezegd hebbende, alle punten die de the5krunner gaf om zijn bewering te bewijzen, weerlegd zijn in het commentaargedeelte van het bijbehorende artikel. Uiteindelijk is het onwaarschijnlijk om te zeggen of de onderstaande afbeeldingen van een Instinct 3, retail-eenheid of anderszins zijn. Het algemene ontwerp komt echter overeen met eerdere Instinct-generaties, dus we zouden ze nog niet per se helemaal uitsluiten.

(Afbeeldingsbron: Telegram via r/GarminWatches)
(Afbeeldingsbron: Telegram via r/GarminWatches)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 07 > Garmin Instinct 3 lekt uit in vroege foto's na onthullingen Fenix E en Fenix 8
Alex Alderson, 2024-07- 6 (Update: 2024-07- 6)