Notebookcheck Logo

Garmin Beta Programma nu open voor Forerunner 955 en 255 smartwatches

De Garmin Forerunner 955 en Forerunner 255 zijn nu opgenomen in het Beta Programma. (Afbeelding bron: Garmin)
De Garmin Forerunner 955 en Forerunner 255 zijn nu opgenomen in het Beta Programma. (Afbeelding bron: Garmin)
Garmin geeft klanten met Forerunner 955- en Forerunner 255-modellen voortaan de mogelijkheid om deel te nemen aan het bètaprogramma. De regeling stelt smartwatch-eigenaren in staat om nieuwe functies uit te proberen terwijl Garmin ze test. Geruchten suggereren dat de SatIQ tool beschikbaar zou kunnen zijn voor deze modellen via de Beta, hoewel Garmin de line-up van functies niet officieel heeft aangekondigd.

Garmin stelt haar Beta Programma open voor bezitters van de Garmin Forerunner 255 en Garmin Forerunner 955 smartwatches. Op het Garmin Beta Forumzijn deze twee modellen toegevoegd aan de lijst van toestellen, wat suggereert dat ze binnenkort zullen worden opgenomen in het softwareprogramma voor het uitproberen.

Het bètaprogramma stelt klanten in staat om nieuwe functies uit te proberen terwijl het bedrijf ze test voor een algemene release. Garmin heeft niet officieel aangekondigd welke functies zullen worden opgenomen in de nieuwe Alpha-software voor de 955 en 255 horloges. DC Rainmaker meldt dat de SatIQ-tool naar beide horloges komt, die de batterijduur van de gadgets verbetert door de Multiband GNSS-modus automatisch in en uit te schakelen. Widget Glances en Categorization zitten volgens de geruchten ook in de pijplijn.

De laatste firmware-update voor de Forerunner 955 was software versie 11.12, die vorige maand werd uitgerold. De update bevatte verbeteringen aan de selectie van audiodialecten en de afhandeling van aanrakingen en diverse andere bugfixes De eerder dit jaar uitgebrachte, de Garmin Forerunner 955 heeft een 1,3-inch transflective memory-in-pixel (MIP) display met een resolutie van 260 x 260 px. Het standaardmodel van de smartwatch heeft een batterijduur tot 15 dagen en 32 GB opslagruimte

De Garmin Forerunner 255 is een andere nieuwe release van het merk, een goedkoper alternatief voor het 955 model. Dit Garmin-horloge heeft een batterijduur tot 14 dagen, met een hartslagmeter en een behuizing van 46 mm. U kunt zich aanmelden voor het Beta Programma via Garmin Connect.

Koop de Garmin Forerunner 55 op Amazon

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > Garmin Beta Programma nu open voor Forerunner 955 en 255 smartwatches
Polly Allcock, 2022-08- 5 (Update: 2022-08- 5)