Notebookcheck Logo

F15S voordelige smartwatch komt met temperatuur- en bloeddruksensoren

De F15S smartwatch met temperatuursensor kost momenteel 24,99 dollar. (Afbeelding bron: TOMTOP)
De F15S smartwatch met temperatuursensor kost momenteel 24,99 dollar. (Afbeelding bron: TOMTOP)
De F15S is een nieuwe goedkopere smartwatch uit China. De wearable heeft verschillende functies voor het bijhouden van de gezondheid, waaronder hartslag-, bloeddruk- en huidtemperatuursensoren. Het apparaat heeft een 1,75-in touchscreen en kan worden bediend met spraakopdrachten. Je kunt het horloge verbinden met iOS- en Android -apparaten, waardoor een Bluetooth-belfunctie mogelijk wordt.

De F15S is een nieuwe goedkopere smartwatch uit China. De gadget, verkrijgbaar via TOMTOP, heeft veel populaire functies, zoals Bluetooth bellen en muziek afspelen. De wearable is compatibel met Android en iOS smartphones, met de mogelijkheid om notificaties te ontvangen. U kunt het apparaat bedienen via spraakopdrachten, touchscreen en draaikroon.

De F15S heeft verschillende gezondheidsgerelateerde functies zoals veronderstelde hartslag- en bloeddrukmonitors. Het bedrijf beweert dat het horloge ook de huidtemperatuur kan meten en uw slaapgezondheid kan bijhouden. U kunt het apparaat gebruiken om uw lichaamsbeweging en calorieverbranding bij te houden. De gadget heeft een 1,75-in touchscreen met een resolutie van 320 x 380 en een 98% ultrabreed kleurengamma. De smartwatch heeft een lift-to-wake functie en kan je sedentaire herinneringen sturen als je voor langere periodes zit. Een 220 mAh batterij gaat tot zeven dagen mee in stand-by modus en het opladen duurt ongeveer twee uur.

U kunt de F15S smartwatch momenteel kopen bij TOMTOP voor de afgeprijsde prijs van US$24,99. Dit is 57% korting op de normale verkoopprijs van US$56,99. Het horloge is verkrijgbaar in de kleuren Black en Champagne Gold, met een metalen behuizing en een TPU bandje; het apparaat weegt in totaal 34 g (1,2 oz). Het bedrijf verscheept het apparaat wereldwijd, met verschillende leveringskosten en tijdschema's.

Koop de COLMI 1.69 inch Smart Watch op Amazon

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > F15S voordelige smartwatch komt met temperatuur- en bloeddruksensoren
Polly Allcock, 2022-08-10 (Update: 2022-08-10)