Notebookcheck Logo

Sacosding smartwatch lanceert voor US$50 als Apple Watch lookalike met AMOLED scherm

De Sacosding smartwatch heeft een 1,78-in AMOLED-scherm. (Afbeelding bron: AliExpress)
De Sacosding smartwatch heeft een 1,78-in AMOLED-scherm. (Afbeelding bron: AliExpress)
De Sacosding smartwatch is wereldwijd verkrijgbaar via AliExpress voor US$50. De wearable is qua uiterlijk vergelijkbaar met de Apple Watch, met een 1,74-in rechthoekig AMOLED-scherm. Volgens de productlijst bevat de gadget onder meer een hartslag- en bloeddrukmeter, Bluetooth-belfunctie en NFC-ontgrendeling.

De Sacosding smartwatch is een Apple Watch lookalike van het Chinese merk. De wearable heeft een rechthoekig 1,78-in HD kleurrijk AMOLED-scherm met een resolutie van 368 x 448 px. Met een split-screen functie kun je twee apps tegelijk bekijken, en je kunt Bluetooth-gesprekken voeren en ontvangen op het apparaat.

De gadget heeft verschillende fitnesstrackers, waarbij het bedrijf beweert dat hartslag- en bloeddrukmeters zijn ingebouwd. Bovendien kun je het apparaat gebruiken om je slaapgezondheid te meten. De smartwatch kan ook uw stappen, afgelegde afstand en calorieverbranding registreren, en met meerdere sportmodi kunt u uw training loggen. Andere functies zijn NFC-ontgrendeling, real-time weer en een wekker.

Je kunt het apparaat bedienen via spraakopdrachten, het touchscreen of de draaikroon. De gadget is compatibel met smartphones met Android 5.0 en iOS 10.0 en hoger. Een 240 mAh batterij voedt het apparaat tot 10 dagen, met ondersteuning voor draadloos opladen. Het horloge is IP68 waterdicht, heeft een dunne behuizing van 11 mm (~0,43-in) en een smalle bezel.

U kunt de Sacosding smartwatch momenteel kopen via AliExpress voor US$50.29. Het bedrijf beweert dat de gadget uiteindelijk verkocht zal worden voor US$264,69. De wearable is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zilver, zwart, goud en roze, met een scala aan siliconen en Milanese bandjes in de aanbieding.

Koop de Samsung Galaxy Watch4 op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > Sacosding smartwatch lanceert voor US$50 als Apple Watch lookalike met AMOLED scherm
Polly Allcock, 2022-08-11 (Update: 2022-08-11)