Notebookcheck Logo

ESR iPhone 14-serie hoesjes upgrade naar varianten met "nooit-geel" helderheid en een innovatieve kickstand / achterste camera venster

Bescherm uw 14 Pro camera's, of steun ze, allemaal in dezelfde koffer. (Bron: ESR)
Bescherm uw 14 Pro camera's, of steun ze, allemaal in dezelfde koffer. (Bron: ESR)
ESR heeft de lancering aangekondigd van nieuwe MagSafe-compatibele HaloLock en transparante hoesjes voor de nieuwe iPhone 14-serie. Deze generatie heeft een upgrade naar Camera Guard, een functie ontworpen om die uitgesproken Apple camera-hobbels te beschermen die ook uitklapt om een kickstand te worden. De OEM heeft ook zijn nieuwe Krystec-technologie voor verbeterde weerstand tegen verkleuring in deze serie geïntroduceerd.

ESR kwam onbedoeld terecht in een van de nieuwe iPhone 14 Plus' meest definitieve lekken voor de lancering, met hints naar een nieuwe functie van deze accessoire OEM genaamd Krystec. Nu, met het debuut van zijn nieuwste 14-serie cases, heeft het bedrijf bevestigd dat het bestaat en legt het uit wat het doet.

Krystec, zo blijkt, is een nieuwe vorm van polycarbonaat "innovatief ontwikkeld" om de verkleuring te voorkomen die zo vaak een nadeel is van doorzichtige koffers. ESR beweert dat haar nieuwe koffers met deze technologie in feite nooit een gele tint zullen krijgen gedurende de levensduur van de vers bestelde koffersbestelde eenheid in kwestie.

Krystec is losgelaten in ESR Clear Cases met en zonder HaloLockvanaf respectievelijk US$24.99 en $29.99. Als alternatief, heeft de OEM een andere nieuwe eigenschap voor die meer bezorgd voor die camera bulten die meer dan ooit telescopen lijken te willen zijn in 2022, met name in de drievoudig gelensde Pro varianten.

ESR's Classic Kickstand cases upgraden naar een nieuwe Camera Guard, een "zeer instelbare zink-legering" frame voor Apple's handtekening achterste camera eilanden ingebouwd in de rest van de zaak via een beetje scharnier met "duurzaamheid van militaire kwaliteit". Hiermee kan de Guard worden omgezet in een steun voor mogelijk verbeterde handsfree consumptie van iPhone content.

Nogmaals, ze zijn beschikbaar met en zonder deHaloLock ring, geprijsd van US$27.99 tot $32.99. De gehele nieuwe 14-serie is tot nu toe vrijgegeven op op ESRGear.com met beschikbaarheid via Amazon volgt

Ondertussen heeft de OEM's Air Armor case voor de iPhone 13 Pro serie, die een Camera Guard heeft maar niet een die uitklapt, is beschikbaar voor US$15.99.

ESR introduceert zijn nieuwste apparaatbeschermende functies met zijn nieuwe hoesjes voor de iPhones 14. (Bron: ESR)
ESR introduceert zijn nieuwste apparaatbeschermende functies met zijn nieuwe hoesjes voor de iPhones 14. (Bron: ESR)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > ESR iPhone 14-serie hoesjes upgrade naar varianten met "nooit-geel" helderheid en een innovatieve kickstand / achterste camera venster
Deirdre O'Donnell, 2022-09-14 (Update: 2022-09-14)