Notebookcheck Logo

Decathlon brengt nieuwe BTWIN F900E e-bike voor vier passagiers op de markt

De Decathlon BTWIN Elektrische Familie Cargo Bike F900E. (Afbeeldingsbron: Decathlon)
De Decathlon BTWIN Elektrische Familie Cargo Bike F900E. (Afbeeldingsbron: Decathlon)
De Decathlon BTWIN Elektrische Familie Cargo Bike F900E staat nu in verschillende EU-landen op de website van het merk. Met dit model kunt u tot vier kinderen tegelijk vervoeren met een hoge maximale capaciteit. Andere kenmerken zijn 4G-connectiviteit, een kleurenscherm en een verende voorvork.

Decathlon heeft de BTWIN Elektrische Family Cargo Bike F900E op de Europese websites geplaatst, na de aankondiging vorig jaar. Het model is ontworpen voor grotere gezinnen en heeft een Long John bagagedrager aan de voorkant met een tweepersoonsbank en een eenpersoons klapzitje. Het heeft ook een deur, voorruit en intrekbare regenbescherming.

Een vierde kind kan in een babyzitje op de bagagedrager achterop de F900E. De maximale capaciteit, exclusief het gewicht van de fiets, is 184 kg (~405 lbs), met een maximum van 27 kg (~60 lbs) op de bagagedrager en 101,5 kg (~225 lbs) voorop. De bakfiets wordt aangedreven door een in het midden gemonteerde 250W Brose S Mag motor die een koppel van 90 Nm en een ondersteuningssnelheid van 25 km/u biedt. Met een lithium-ionaccu van 630Wh kunt u 40 tot 80 km (25 en 50 mijl) met ondersteuning fietsen, waarbij de accu in vier uur volledig is opgeladen.

Bovendien toont een kleurenscherm informatie zoals de tijd en het resterende batterijniveau, en kan het via 4G verbinding maken met uw smartphone voor GPS-tracering. Het is vermeldenswaard dat het eerste jaar van deze service gratis is, daarna wordt €2 (~£1.70) per maand in rekening gebracht. Een aluminium verende voorvork met 50 mm veerweg verbetert het rijcomfort, en de Tektro MH535 hydraulische schijfremmen zorgen voor een krachtige remwerking in verschillende weersomstandigheden. Andere kenmerken zijn een ringslot, opbergvakken, een koplamp, spatborden en een kickstand.

De BTWIN e-bike heeft een laag step-through frame in een taupe tint genaamd Frozen Brown, geschikt voor iedereen tussen de 1,55 en 1,95 m (~5'1" en 6'4") lang. De Decathlon BTWIN Electric Family Cargo Bike F900E wordt in Europa verkocht voor ongeveer €4.999,99/£4.999,99. Het model is momenteel echter niet op voorraad; het is onduidelijk wanneer de e-bike in de verkoop gaat.

(Afbeeldingsbron: Decathlon)
(Afbeeldingsbron: Decathlon)
(Afbeeldingsbron: Decathlon)
(Afbeeldingsbron: Decathlon)
(Afbeeldingsbron: Decathlon)
(Afbeeldingsbron: Decathlon)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 06 > Decathlon brengt nieuwe BTWIN F900E e-bike voor vier passagiers op de markt
Polly Allcock, 2024-06-10 (Update: 2024-06-10)