Notebookcheck Logo

Dead Space remake voegt een geheel nieuw einde toe

De Dead Space-remake is binnenkort speelbaar op pc en consoles (afbeelding via EA)
De Dead Space-remake is binnenkort speelbaar op pc en consoles (afbeelding via EA)
De aankomende Dead Space remake zal naar verluidt een ander einde toevoegen, volgens gegevens uit de achievments van het spel. Het spel zou ook nieuwe side quests bevatten en zal op 27 januari speelbaar zijn op alle grote platforms.

De langverwachte Dead Space remake staat klaar om op 27 januari wereldwijd op PC's en consoles te verschijnen. De trailer en daaropvolgende gameplaybeelden bevestigden dat er meerdere QoL-wijzigingen zouden komen, samen met current-gen visuals en nieuwe zijmissies. Een nieuw rapport zegt dat er veel meer verhaalinhoud zal zijn dan eerder werd voorspeld.

Achievement tracking website TrueTrophies (H/T RockPaperShotgun) stuitte op een interessante unlockable in de Dead Space remake genaamd Reunion. De beschrijving luidt: "Bekijk het alternatieve einde op elke moeilijkheidsgraad." Dit is vrij intrigerend omdat het originele spel slechts één einde had. Gelukkig is de aard van het einde nog steeds een mysterie, hoewel het woord "reünie" het enigszins verraadt, vooral voor mensen die bekend zijn met de Dead Space-trilogie en het verhaal.

De Dead Space remake heeft veel te bieden na The Callisto Protocol niet heeft waargemaakt dat het een spirituele opvolger van de franchise is. Zelfs de forspoken.. heeft lauwe kritieken gekregen. Met geen andere grote releases binnenkort, heeft de Dead Space remake het potentieel om veel exemplaren te verkopen als het de hype waarmaakt.

Koop de Dead Space remake voor Xbox Series X op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
Anil Ganti, 2023-01-24 (Update: 2023-01-24)