Notebookcheck Logo

Bose QuietComfort Ultra-oordopjes geïntroduceerd met bijgewerkt IPX4-ontwerp en optioneel draadloos opladen

De QuietComfort Ultra-oordopjes. (Bron: Bose)
De QuietComfort Ultra-oordopjes. (Bron: Bose)
Het nieuwe vlaggenschip van Bose, de TWS oordopjes, zijn nu officieel Ultra en vlaggenschip van de QuietComfort-serie. Ze hebben dezelfde high-end specificaties als hun Headphone tegenhangers - inclusief de eerste generatie Immersive Audio - alleen in een TWS IPX4-gecertificeerde verpakking. Aan de andere kant is het mogelijk dat potentiële klanten vinden dat de batterijduur niet overeenkomt met de torenhoge prijs.

De "iconische" Bose QuietComfort naam is officieel terug in de vorm van TWS oordopjes. Ze zijn ook Ultra voor het eerst, dankzij het kenmerkende "realistische" geluid dat is uitgebreid met een upgrade naar Immersive Audio. Deze langverwachte kijk van OEM op ruimtelijke audio heeft "Motion" en "Still" modi, die de indruk van een "breder, ruimtelijker geluidsbeeld" constant houden als de gebruiker wel of niet beweegt.

De QuietComfort Ultra Earbuds ondersteunen ook de specificaties van dezelfde internals als het nieuwe vlaggenschip Hoofdtelefoonen niet te vergeten dezelfde CustomTune geluidskalibratie. Ze beschikken ook over microfoons en interne filters die zich naar verluidt "dynamisch" aanpassen aan windruis voor ideale vocale hoorbaarheid tijdens telefoongesprekken.

De nieuwste paradepaardjes van Bose lijken veel op hun voorgangershoewel de brede, aanraakgevoelige stelen een nieuwe "metallic behandeling" hebben ondergaan om ze beter te laten passen bij de nieuwe QuietComfort Ultra hoofdtelefoon. Ze zijn nu beschikbaar voor pre-order direct van de OEM in dezelfde Black of White Smoke kleurstellingen voor US$299.

Bose vermeldt echter slechts een totaal van 6 uur gebruik per lading voor die prijs in relatie tot de nieuwe Earbuds - wat daalt naar 4 met de fancy nieuwe ruimtelijke audio instelling aan.

Maar de Ultra Earbuds kunnen nu wel draadloos opgeladen worden, zij het alleen wanneer ze in hun "optionele nieuwe draadloze oplaadhoes" geplaatst worden, die geprijsd is op US$49 op bose.com. Het is echter ook compatibel met de vorige generatie, wat misschien een stimulans is voor QC II zou kunnen aanmoedigen om de knoppen langer te laten werken.

Koop een paar QC II's in Eclipse Gray op Amazon

 

 

De nieuwe QuietComfort Ultra oordopjes. (Bron: Bose)
De nieuwe QuietComfort Ultra oordopjes. (Bron: Bose)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 09 > Bose QuietComfort Ultra-oordopjes geïntroduceerd met bijgewerkt IPX4-ontwerp en optioneel draadloos opladen
Deirdre O'Donnell, 2023-09-15 (Update: 2023-09-15)