Notebookcheck Logo

Zendure SuperBase V energieopslagsysteem voor thuis met solid-state batterij en tot 64 kWh capaciteit lanceert

Het Zendure SuperBase V energieopslagsysteem voor thuis heeft een solid-state batterij. (Beeldbron: Zendure)
Het Zendure SuperBase V energieopslagsysteem voor thuis heeft een solid-state batterij. (Beeldbron: Zendure)
Zendure is een Kickstarter-crowdfundingcampagne gestart voor zijn SuperBase V energieopslagsysteem voor thuis. Het apparaat maakt gebruik van een solid-state batterij, volgens het bedrijf een marktprimeur, met een capaciteit tot 64 kWh. Een eenheid heeft een maximaal vermogen van 3.800 W en kan worden opgeladen via zonnepanelen.

Het Zendure SuperBase V energieopslagsysteem voor thuis.. wordt nu gecrowdfund via Kickstarter. De campagne heeft op het moment van schrijven al bijna £1,8 miljoen (~US$2,1 miljoen) opgebracht, met nog 46 dagen te gaan. Het bedrijf beweert dat het de enige powerbank op de markt is die gebruik maakt van een semi-vaste batterij om de opslagcapaciteit te vergroten en de veiligheid te verbeteren. Het energieopslagsysteem voor thuis heeft een dubbele uitgang van 120 V/240 V en een dubbele ingang tot 6.600 W.

Met een schaalbare capaciteit van 6,4 tot 64 kWh beweert Zendure dat je een gemiddeld huishouden tijdens een storing meer dan een week van stroom kunt voorzien met de gadget, ervan uitgaande dat je je stroomverbruik vermindert. U kunt het apparaat via zonnepanelen opladen tot 3.000 W in ongeveer drie uur of tot 3.600 W via een stopcontact in 2,5 uur. Elk apparaat heeft een maximaal vermogen van 3.800 W; u kunt twee apparaten koppelen voor een vermogen van 7.600 W. De centrale heeft een reeks poorten, waaronder auto- en wisselstroomuitgangen. Je kunt je energieverbruik bekijken en beheren in de bijbehorende app en het apparaat bedienen met Amazon Alexa en Google Assistant stemcommando's.

U kunt momenteel het Zendure SuperBase V4600 energieopslagsysteem voor thuis ontvangen wanneer u US$ 2.499 toezegt aan de Kickstarter-campagne. Dit is een korting van 46%, aangezien de gadget naar verwachting in de toekomst voor US$4.599 in de detailhandel komt. Het bedrijf verzendt alleen naar bepaalde landen, zoals de VS, het VK, Australië, Canada en Nederland, met leveringen die in november worden verwacht.

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 10 > Zendure SuperBase V energieopslagsysteem voor thuis met solid-state batterij en tot 64 kWh capaciteit lanceert
Polly Allcock, 2022-10- 5 (Update: 2022-10- 5)