Notebookcheck Logo

YouTuber bouwt Intel Core i7-12700 en NVIDIA GeForce RTX 3060-aangedreven gaming PC in een werkend toilet

Basically Homeless heeft een volledige gaming PC gebouwd in een toiletsysteem, en een vrij krachtige ook. (Afbeelding bron: Basically Homeless)
Basically Homeless heeft een volledige gaming PC gebouwd in een toiletsysteem, en een vrij krachtige ook. (Afbeelding bron: Basically Homeless)
Een YouTuber heeft het idee van gamen op een toilet tot het uiterste door een werkend toilet om te bouwen tot een spelcomputer. Gebaseerd op een Intel Core i7-12700 en een NVIDIA GeForce RTX 3060, was de PC-bouw niet zonder problemen en hacks.

YouTuber Basically Homelessheeft besloten om de ultieme set-up te bouwen voor gamen op het toilet. Zoals de embedded video hieronder laat zien, heeft de YouTuber een complete computer in een toiletreservoir geplaatst. Begrijpelijkerwijs vereist het project enkele aanpassingen, waaronder de installatie van een kleinere watertank om te voorkomen dat het water de PC zelf beschadigt. Volgens Basically Homelessbevat de nieuwe watertank genoeg water voor een enkele spoeling voordat hij volledig moet worden bijgevuld.

Bovendien heeft Basically Homelesseen ventilator in het toiletdeksel geïnstalleerd om de ventilatie te verbeteren, die hij heeft voorzien van RGB-verlichting. Voorspelbaar heeft de YouTuber andere RGB-verlichting toegevoegd die kan worden gesynchroniseerd met de verlichting van de ventilator wanneer dat nodig is. Basically Homelessvoegt eraan toe dat de set-up een Intel Core i7-12700 en een NVIDIA GeForce RTX 3060; in feite is het project een mini-ITX build.

Het is geen verrassing dat het project moeilijk te realiseren is, vooral omdat de stortbak nauwelijks groot genoeg is om een volledige spelcomputer in onder te brengen. Het project was aanvankelijk ook niet waterdicht, wat Basically Homelessopgelost door alle voegen van de watertank af te smeren met een rubberen afdichtingslaag. Over het geheel genomen, Basically Homelesseen compacte gaming PC in elkaar gezet, maar alleen door het monteren van een gaming monitor en een tafel voor een muis en toetsenbord. Uiteindelijk zou een gaming handheld zoals de Nintendo Switch of de Steam Deck waarschijnlijk een betere oplossing zijn voor de meeste mensen.

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > YouTuber bouwt Intel Core i7-12700 en NVIDIA GeForce RTX 3060-aangedreven gaming PC in een werkend toilet
Alex Alderson, 2022-08- 5 (Update: 2022-08- 5)