Notebookcheck Logo

Yadea Urban Artist elektrische scooter gaat in voorverkoop met $100 korting op verkoopprijs

Yadea brengt een nieuwe scooter uit. (Bron: Yadea)
Yadea brengt een nieuwe scooter uit. (Bron: Yadea)
De Urban Artist is niet de snelste of krachtigste elektrische scooter die Yadea ooit heeft uitgebracht. Hij is nu echter wel een van de meest betaalbare, en dat is nog meer het geval met een beperkte vroegboekkorting. Het lichtgewicht, minimalistische ontwerp wordt aangeprezen als een opvallend alternatief voor woon-werkverkeer.

Met een motor die geschikt is voor een vermogen van 600 watt (W) en een geschat maximaal actieradius van 30 kilometer (of ~18.6 mijl) doet de Urban Artist Electric Scooter niet bepaald onder voor het uithoudingsvermogen van de KS6 Pro en mist zeker de kracht van de ElitePrime. Aan de andere kant is het ook een gemakkelijkere manier om potentieel veelzijdige, kosmopolitische e-mobiliteit te ontgrendelen tegen een relatief lagere prijs.

De Urban Artist zou ook een lichtere bron van Yadea opvouwbare scootertechnologie met een totaalgewicht van slechts 41 pond. Een deel van dat gewicht bestaat uit dubbele 9-inch tubeless bandenom nog maar te zwijgen van de "polymere schokdempers voor en achter" voor mogelijk soepeler en stabieler rijden.

Aan de andere kant is hij slechts berekend op een topsnelheid van 25 kilometer per uur (km/u, of 15,5 mijl per uur (mph)) en om hellingen te beklimmen hellingen van maximaal 20% te beklimmen.

De waarde van de Urban Artist elektrische scooter is dan ook $599,99maar kan voor een beperkte tijd worden gekocht voor $499,99 - zolang u de Galaxy Gray kleurvariant wilt, want de enige andere Gletsjerblauw optie momenteel niet op voorraad is.

Koop een Yadea waterdichte scootertas op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 03 > Yadea Urban Artist elektrische scooter gaat in voorverkoop met $100 korting op verkoopprijs
Deirdre O'Donnell, 2024-03-22 (Update: 2024-03-22)