Notebookcheck Logo

Xiaomi onthult nieuwe Mijia Graphene Heater met snelle verwarming en spraakopdrachten

De Xiaomi Mijia Graphene Heater kan worden bediend met Xiao AI spraakopdrachten. (Afbeeldingsbron: Xiaomi)
De Xiaomi Mijia Graphene Heater kan worden bediend met Xiao AI spraakopdrachten. (Afbeeldingsbron: Xiaomi)
De Xiaomi Mijia Graphene Heater is nu verkrijgbaar in China. De smart home gadget heeft een snelle verwarmingstechnologie, met een vermogen van 2.000 W, een maximale temperatuur van 28°C (~82°F) en een geïntegreerde thermostaat. Je kunt het apparaat bedienen met ingebouwde knoppen, Xiao AI spraakopdrachten of de Mijia app.

Xiaomi heeft de Mijia Graphene Heater in China uitgebracht om je huis te verwarmen of je te helpen je kleren te drogen in de koudere maanden. Het apparaat combineert grafeentechnologie met een PTC-element voor snelle verwarming; Xiaomi beweert dat, met een vermogen van maximaal 2.000W, de verwarming de temperatuur in een kamer met 6,5°C (~43,7°F) kan verhogen in slechts tien minuten.

De Mijia Graphene Heater levert ver infrarood verwarming, die volgens het bedrijf de atmosfeer minder uitdroogt dan andere soorten warmte. Xiaomi beschrijft de luchtuitlaat als het leveren van zachte wind met een hoek van 70° om een groot deel van je kamer te bestrijken. Je kunt de verwarming bedienen met ingebouwde knoppen aan de bovenkant van het apparaat, met Xiao AI spraakopdrachten of met de Mijia app. Je kunt een timer instellen voor maximaal acht uur, waarbij een slimme thermostaat de verwarming uitschakelt wanneer de gewenste temperatuur is bereikt om energie te besparen. Je kunt kiezen uit temperaturen tussen 22 en 28°C (~72 tot 82°F) en de gadget heeft ook bescherming tegen oververhitting en een kinderslot.

De nieuwe verwarming meet 467 x 176 mm (~18.4 x 6.9-in), weegt 2,3 kg (~5.1 lbs) en heeft een geïntegreerd handvat zodat je hem gemakkelijker door je huis kunt verplaatsen. Je kunt de Xiaomi Mijia Heater nu in China kopen voor de gereduceerde prijs van 299 yuan (~US$41); het product wordt in de toekomst verkocht voor 349 yuan (~US$48).

De Xiaomi Mijia Graphene Heater. (Afbeeldingsbron: Xiaomi)
De Xiaomi Mijia Graphene Heater. (Afbeeldingsbron: Xiaomi)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 09 > Xiaomi onthult nieuwe Mijia Graphene Heater met snelle verwarming en spraakopdrachten
Polly Allcock, 2023-09-18 (Update: 2023-09-18)