Notebookcheck Logo

Xiaomi multifunctionele campinglantaarn nu verkrijgbaar in de EU

De multifunctionele campinglantaarn van Xiaomi combineert twee lampen. (Afbeeldingsbron: Xiaomi)
De multifunctionele campinglantaarn van Xiaomi combineert twee lampen. (Afbeeldingsbron: Xiaomi)
De Xiaomi multifunctionele campinglantaarn is gelanceerd in EU-landen, waaronder Frankrijk, Italië en Duitsland. De gadget heeft een grotere lantaarn met een klein afneembaar lampje in het midden. Bovendien kunnen de kleurtemperatuur en helderheid worden aangepast met de afstandsbediening op de app.

Xiaomi heeft de multifunctionele campinglantaarn in sommige EU-landen. De gadget werd voor het eerst gezien in China in maarten geruchten over een lancering in de EU werden in de zomer steeds groter. Het apparaat bestaat uit twee delen, een hoofdlantaarn en een klein afneembaar lampje dat in het midden van de grotere lamp wordt opgeborgen. Het afneembare lampje doet dienst als zaklamp en heeft een haak, zodat u deze of de gecombineerde campinglantaarn kunt ophangen.

U kunt instellingen regelen zoals de kleurtemperatuur, met koude, warme en RGB-opties, en de helderheid tussen 6 en 230 lumen. Aanpassingen kunnen worden gemaakt met de draaiknop aan de voorkant van de lantaarn, en dankzij de Bluetooth-connectiviteit kunt u de lamp op afstand bedienen via de Xiaomi Home-app. Het hulplampje heeft een 800 mAh batterij, terwijl een 4.800 mAh lithium-ion batterij de lantaarn van stroom voorziet en oplaadt via USB-C in ongeveer 3,5 uur.

De campinglamp is IP54 stof- en waterbestendig, wat betekent dat hij bestand is tegen spatten en dus geschikt is voor gebruik buitenshuis. De gadget meet 198 x 114 x 123 mm (~7.8 x 4.5 x 4.8-in) en weegt 565 g (~19.9 oz). De Xiaomi multifunctionele campinglantaarn is te koop in Frankrijk en Duitsland voor €59,99. Een coupon op de pagina in Duitsland biedt klanten momenteel een korting van €5, waardoor de prijs daalt naar €54,99. Er is ook een productvermelding verschenen op de Xiaomi Italy website, wat suggereert dat het bedrijf de gadget binnenkort in meer landen zal uitbrengen.

(Afbeeldingsbron: Xiaomi)
(Afbeeldingsbron: Xiaomi)
(Afbeeldingsbron: Xiaomi)
(Afbeeldingsbron: Xiaomi)

Bron(nen)

Xiaomi (FR, IT, DE)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 11 > Xiaomi multifunctionele campinglantaarn nu verkrijgbaar in de EU
Polly Allcock, 2023-11-20 (Update: 2023-11-20)