Notebookcheck Logo

Xiaomi Smart Band 7 krijgt nieuwe functies en bugfixes met softwareversie 1.19.15

De Smart Band 7 heeft in China opnieuw een software-update ontvangen. (Afbeelding bron: Xiaomi)
De Smart Band 7 heeft in China opnieuw een software-update ontvangen. (Afbeelding bron: Xiaomi)
Xiaomi is begonnen met het uitrollen van softwareversie 1.19.15 voor de Smart Band 7. De update van deze maand, die eerst in China beschikbaar is, bevat een aantal nieuwe functies voor de Smart Band 7, plus diverse bugfixes.

Xiaomi heeft opnieuw een software-update uitgebracht voor de Smart Band 7 in China, waar het twee maanden geleden. Gevoegd door een wereldwijd model een maand later en de Band 7 Pro deze maand, heeft de Smart Band 7 een 1,62-inch AMOLED-scherm, tot 14 dagen batterijduur en verwisselbare horlogebandjes. Terwijl Xiaomi vorige maand softwareversie 1.16.0.7 uitbracht, heeft het de Smart Band 7 nu geüpgraded naar softwareversie 1.19.15, die enkele wijzigingen en bugfixes bevat.

Aan de ene kant heeft Xiaomi wereldklokfunctionaliteit toegevoegd, een functie die tot onze verbazing niet vanaf de lancering beschikbaar was. Daarnaast stelt de update van deze maand mensen in staat om de letterkleur van de foto-horlogeface te wijzigen. Op dezelfde manier heeft Xiaomi intervaltraining voor sommige sporttypen mogelijk gemaakt. Het is nog maar de vraag wanneer deze functies beschikbaar zullen zijn op wereldwijde modellen.

Aan de andere kant beweert Xiaomi dat softwareversie 1.19.15 tal van bugs aanpakt. Zo zouden lange berichten elkaar niet meer moeten overlappen en wordt de trilintensiteit niet meer gereset na het opnieuw opstarten van de wearable. Bovendien beweert Xiaomi dat het freezes en uitstekende stroomverbruikproblemen tot een minimum heeft beperkt. Je kunt softwareversie 1.19.1.5 installeren via de Zepp Life-app met een gekoppelde smartphone.

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 07 > Xiaomi Smart Band 7 krijgt nieuwe functies en bugfixes met softwareversie 1.19.15
Alex Alderson, 2022-07-26 (Update: 2022-07-26)