Notebookcheck Logo

Twinkly Squares slimme LED-lichtpanelen onthuld met gaming sync via Razer Chroma RGB

Je kunt de Twinkly Squares smart lights synchroniseren met je game met behulp van Razer Chroma RGB of Omen Light Studio. (Beeldbron: Twinkly)
Je kunt de Twinkly Squares smart lights synchroniseren met je game met behulp van Razer Chroma RGB of Omen Light Studio. (Beeldbron: Twinkly)
De Twinkly Squares LED slimme paneelverlichting is gelanceerd in de VS. Je kunt de gadgets gebruiken om pixelmuurkunst te maken of de lichten synchroniseren met je game via Razer Chroma RGB of Omen Light Studio. Elk vierkant paneel van 16 cm (~6,3-in) bevat 64 LED's, en je kunt je op maat gemaakte ontwerp maken in de bijbehorende app.

De Twinkly Squares smart home lampen zijn nu verkrijgbaar. De panelen bevatten 64 LED's, waarmee je pixel art of sfeerverlichting voor je kamer kunt creëren. U kunt uw patronen ook instellen om te roteren met een planningsfunctie of ze synchroniseren met een game, met ondersteuning voor Razer Chroma RGB en Omen Light Studio. Met behulp van de Twinkly Music USB-dongle, afzonderlijk verkrijgbaar, kunt u de verlichting ook synchroniseren met omgevingsgeluiden en muziek.

De smart home lampen zijn compatibel met Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Home en Homey systemen. U kunt meerdere panelen aansluiten met behulp van clips en snoeren die in de kit zijn inbegrepen en ze aan de muur bevestigen. Nadat u ze via Bluetooth of Wifi hebt verbonden, kunt u vervolgens de Twinkly App gebruiken om uw lay-out in kaart te brengen en effecten te kiezen, zoals de kleur, het verloop en animaties met de Twinkly FX Wizard. Je kunt de lampjes ook bedienen met spraakopdrachten via Google Assistant, Amazon Alexa en Apple's Siri.

Elk Squares-paneel is gemaakt van plastic en meet 16 x 16 x 2,5 cm (~6,3 x 6,3 x 1,0-in). Je kunt de Twinkly Squares (Multicolor edition) Starter Kit in de VS kopen voor US$249,99; het product staat momenteel als uitverkocht vermeld op de Twinkly online winkel, maar is verkrijgbaar bij BestBuy. Het apparaat wordt binnenkort in Europa, het VK en Australië gelanceerd, en er is ook een uitbreidingskit verkrijgbaar voor US$99. De Starter Kit bevat zes panelen, en het Extension pack komt met drie lampjes.

De Twinkly Squares Starter Kit. (Beeldbron: Twinkly)
De Twinkly Squares Starter Kit. (Beeldbron: Twinkly)
De Twinkly Squares. (Beeldbron: Twinkly)
De Twinkly Squares. (Beeldbron: Twinkly)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Twinkly Squares slimme LED-lichtpanelen onthuld met gaming sync via Razer Chroma RGB
Polly Allcock, 2022-09-21 (Update: 2022-09-21)