Notebookcheck Logo

Gerucht | Vivo X Fold Plus met 12GB RAM en een 120Hz scherm scoort bijna 20% hoger dan zijn voorganger op AnTuTu Benchmark

De X Fold+ zal er waarschijnlijk zo uitzien. (Bron: Vivo)
De X Fold+ zal er waarschijnlijk zo uitzien. (Bron: Vivo)
Vivo heeft aangekondigd dat het later in 2022 een X Fold Plus zal lanceren. Nu is het aankomende opvouwbare vlaggenschip Android mogelijk opgedoken op de AnTuTu-website, 120Hz-scherm aangedreven door de Snapdragon 8 Plus Gen 1-processor en al. Deze specs hebben het mogelijk aangedreven tot meer dan een miljoen punten op deze benchmark, wat een aanzienlijke verbetering ten opzichte van zijn voorganger kan zijn.

Vivo heeft al (trots en uitbundig) gehyped zijn komende X Fold Plus (of Fold+) als een Android toestel dat nog premiumer is dan zijn eerste generatie, maar nu al toonaangevend in zijn klasse, voorganger. Niettemin hebben deze teasers zijn potentiële publiek zijn adem laten inhouden over de vraag of het nieuwere model een display (of schermenvan een even hoge kwaliteit als zijn niet-Plus tegenhanger. Nu, volgens AnTuTu, de 2 scharnierende toestellen zijn inderdaad vergelijkbaar in dit opzicht.

Volgens de Chinese blog van de benchmark is de X Fold+ (of "vivo V2229A") zijn weg gevonden naar zijn database, in een lek dat beweert een 120Hz refresh rate spec voor de bijgewerkte opvouwbare smartphone te bevestigen. Deze spec wordt nu gezegd om het aanstaande toestel te helpen een score van niet minder dan 1.100.438 te bereiken.

De X Foldstaat momenteel op #33 (net boven de Samsung Galaxy S22 Ultra met dezelfde SoC) op dezelfde benchmark met een totale score van 929.796. Mocht het nieuwe resultaat dus echt betrekking hebben op de Fold+, dan is de overstap van de Snapdragon 8 Gen 1 naar zijn eigen Plus variant geresulteerd in een prestatieverhoging tot ~18,4% in deze test.

Het vernieuwde model wordt ook afgeschilderd als draaiend op dezelfde Android 12-gebaseerd OS van de inaugurele X Fold, en om ten minste 1 12GB RAM/512GB interne opslag SKU (op die opmerking, de X Fold zoals vermeld op AnTuTu heeft 256GB daarentegen)

Daarom is deze X Fold+ zou kunnen zijn voor degenen die hebben gewacht op incrementele upgrades zoals deze, zonder te wachten op welk potentieel 2023 dan ook (en die, hoogstwaarschijnlijk, het geld hebben om te verbranden aan te besteden)

Koop de Galaxy Z Fold4 op Amazon

De "Vivo X Fold+" kan zijn weg naar de top van de AnTuTu charts al hebben geslagen...
De "Vivo X Fold+" kan zijn weg naar de top van de AnTuTu charts al hebben geslagen...
...waarbij hij zijn voorganger aan de kant schuift. (Bron: AnTuTu)
...waarbij hij zijn voorganger aan de kant schuift. (Bron: AnTuTu)

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > Vivo X Fold Plus met 12GB RAM en een 120Hz scherm scoort bijna 20% hoger dan zijn voorganger op AnTuTu Benchmark
Deirdre O'Donnell, 2022-09-20 (Update: 2022-09-20)