Notebookcheck Logo

Transition Relay 2-in-1 e-bike onthuld met Fazua Ride60 systeem

De Transition Relay is een 2-in-1 mountainbike en e-bike met een afneembare accu. (Afbeelding bron: Transition)
De Transition Relay is een 2-in-1 mountainbike en e-bike met een afneembare accu. (Afbeelding bron: Transition)
Transition heeft de Relay onthuld, een 2-in-1 fiets die een mountainbike en een e-bike combineert. Een Fazua Ride60 systeem kan je bijstaan met elektrische aandrijving, en je kunt de motor loskoppelen om de fiets analoog te rijden zonder het extra gewicht. Het bedrijf beweert dat de fiets veel lichter is dan andere e-bikes, maar heeft het exacte gewicht nog niet bevestigd; de volledige specificaties zullen dichter bij de lancering in het voorjaar van 2023 worden onthuld.

De Transition Relay is een nieuwe 2-in-1 mountainbike en e-bike. Het bedrijf ontwierp de elektrische fiets met een modulaire aanpak, zodat je zowel met als zonder de afneembare accu een geweldige rijervaring hebt; Transition beweert dat het "de e-bike van een mountainbiker" is. Het frame is compatibel met dubbele 29-in of gemengde wielen en biedt 160 en 170 mm veerweg.

De fiets wordt aangedreven door het Fazua Ride60 systeem, dat een middenmotor van 60 Nm combineert met een 430 Wh accu. Het apparaat is opgeborgen in het frame om de luchtweerstand te minimaliseren, en een verlichtingssysteem op het frame van de fiets geeft de levensduur van de batterij aan. Volgens Transition is de e-bike licht van gewicht, waardoor de elektrische fiets efficiënter is dan andere e-bikes. De Relay zal beschikbaar zijn met carbon en aluminium frames in een reeks van zes maten. Het bedrijf zei dat het de volledige productdetails zou vrijgeven dichter bij de lancering van de e-MTB in het voorjaar van 2023

Het merk lanceerde eerder dit jaar zijn eerste e-bike, de Repeatereerder dit jaar gelanceerd. De elektrische fiets heeft 29-in wielen met 160 mm veerweg en een Shimano DU-EP800 motor om u te helpen bij snelheden tot 20 mph (~25 kph). De fiets heeft verschillende modi, waaronder Trail en Eco, die je kunt gebruiken om de actieradius van de Shimano BT-E8036 630 Wh batterij te vergroten.

Koop de Lamicall Scooter Telefoonclip op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 06 > Transition Relay 2-in-1 e-bike onthuld met Fazua Ride60 systeem
Polly Allcock, 2022-06-22 (Update: 2022-06-22)