Notebookcheck Logo

Tecno Pova 6 Pro wordt getipt voor lancering met 12 GB RAM en nieuwe oplaadtechnologie tijdens MWC 2024

De Pova 5 Pro. (Bron: Tecno)
De Pova 5 Pro. (Bron: Tecno)
De Pova 5 Pro debuteerde met Tecno's 68W Ultra Fast Charging-technologie; er wordt nu echter gedacht dat de OEM dit heeft afgerond in de aanstaande opvolger van de smartphone. De 6 Pro 5G zou ook een RAM-upgrade en een extra camera aan de achterkant kunnen krijgen bij de lancering op het Mobile World Congress in Barcelona (MWC) 2024.

Er is weinig feitelijk bewijs dat de 5G-smartphone in Tecno's laatste FCC inzending in feite de Pova 6 Pro. Aan de andere kant wordt hij afgebeeld met een kenmerkende hoekige camerabult heeft zoals die van de 5 Pro, behalve dat de lenscirkels zijn herschikt om meer te lijken op die van een iPhonemaar dan met een nieuwe, kleinere ronde uitsparing die een 3e camera aan de achterkant zou kunnen zijn.

Daarnaast zijn er nog andere aanwijzingen dat dit apparaat, met de codenaam "LI9" in het bestand, is MWC debuutwaardig is dankzij een nieuwe specificatie. Het lijkt erop dat Tecno binnenkort met 10V/7A (of 70W) Ultra Fast Charging komt, volgens de FCC, die bevestigt dat de aankomende handset van het merk compatibel is met dezelfde technologie in de vorm van een nieuwe U700TSA voedingsmodule.

Die lichte maar potentieel gedenkwaardige upgrade wordt mogelijk vergezeld door een upgrade naar 12GB RAM/256 interne opslagconfiguratie voor de 6 Pro, terwijl zijn vermoedelijke voorganger alleen beschikbaar is als 8GB smartphone.

De Tecno LI9 maakt bij zijn FCC-registratie een vrij overtuigend argument om hem te lanceren als de Pova 6 Pro. (Bron: FCC via MySmartPrice)
De Tecno LI9 maakt bij zijn FCC-registratie een vrij overtuigend argument om hem te lanceren als de Pova 6 Pro. (Bron: FCC via MySmartPrice)
 

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 02 > Tecno Pova 6 Pro wordt getipt voor lancering met 12 GB RAM en nieuwe oplaadtechnologie tijdens MWC 2024
Deirdre O'Donnell, 2024-02-11 (Update: 2024-02-11)