Notebookcheck Logo

Steam geeft zeer goed beoordeelde indiegame weg

Machinika Museum is gratis op Steam tot 27 mei om 19.00 uur (Bron: Steam)
Machinika Museum is gratis op Steam tot 27 mei om 19.00 uur (Bron: Steam)
Machinika Museum daagt de grijze massa van spelers uit en kan in één keer worden uitgespeeld, waarbij de functie van buitenaardse machines moet worden ontcijferd. Het spel is korte tijd gratis verkrijgbaar op Steam.

Het Machinika Museum is geen gewoon museum. In plaats van prehistorische relikwieën ontdekken spelers mysterieuze machines met een buitenaardse oorsprong. De taak is om te ontcijferen hoe de verschillende apparaten werken. Om vooruitgang te boeken, moeten spelers observeren en logisch nadenken.

Spelers kunnen de respectieve artefacten vanuit verschillende hoeken bekijken en op knoppen drukken, schakelaars verplaatsen of onderdelen met elkaar verbinden - altijd in de hoop om aanwijzingen te ontdekken of verborgen mechanismen te activeren. Met elke opgeloste puzzel onthult Machinika Museum meer over de oorsprong van de buitenaardse machines. Het spel duurt 2 tot 4 uur om uit te spelen - perfect om in één keer uit te spelen op een regenachtige zondag.

Machinika Museum werd ontwikkeld door Littlefield Studio en uitgegeven door Dear Villagers in maart 2021. Het puzzelspel is tot nu toe zeer goed ontvangen door Steam-spelers: 91 procent positieve beoordelingen uit ongeveer 1.000 recensies. Machinika Museum kost normaal gesproken rond de $8. Op Steam kunnen gamers het spel momenteel gratis ophalen.

Tussen haakjes: Er loopt momenteel ook een uitgeversuitverkoop op Steam waar gamers tot 90 procent korting kunnen krijgen op spellen van Dear Villagers.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
Marius Müller, 2024-05-15 (Update: 2024-05-15)