Notebookcheck Logo

Sony Xperia PRO-I upgrade naar livestreaming in Videography Pro-modus via zijn nieuwste software OTA

De Xperia PRO-I. (Bron: Sony)
De Xperia PRO-I. (Bron: Sony)
Sony heeft een nieuwe over-the-air (OTA) software-upgrade aangekondigd voor haar Xperia PRO-I smartphone. Deze voegt een optie toe om direct te live-streamen vanuit de Videography Pro app voor de camera UI van het toestel, wat het gebruik ervan op sociale media apps makkelijker en effectiever zou kunnen maken. De update geeft het Android vlaggenschip ook een snellere manier om de aangepaste knop van een grip/statief accessoire van de eerste partij opnieuw in te stellen.

De Xperia PRO-I (een nog duurdere versie van het vlaggenschip Xperia 1 III Android smartphone met een ~1-inch sensor en een DisplayPort modus voor zijn type-C poort) heeft nog een nieuwe OTA van Sony. Net als de vorige is deze bedoeld om live-streaming makkelijker te maken op de op het bedrijfsleven gerichte ex-vlaggenschip variant.

De PRO-I's laatste software upgrade voegt de mogelijkheid toe om een lopende opname rechtstreeks te streamen vanaf Sony's Videography Pro UI. De update zorgt er ook voor dat de metadata van een bestand aangeven dat deze nieuwe optie is ingeschakeld bij opnames inportret bij 120 frames per seconde (fps), voor mogelijk eenvoudige bewerking daarna.

De nieuwe OTA komt ook ten goede aan degenen die zowel de PRO-I en de eerste partij GP-VPT2BT accessoire. Het ministatief/grip heeft een "aangepaste" C1-knop, die toegankelijk wordt voor bezitters van het premium 2021-apparaat via dezelfde Videography Pro-app voor meer directe herprogrammering.

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 10 > Sony Xperia PRO-I upgrade naar livestreaming in Videography Pro-modus via zijn nieuwste software OTA
Deirdre O'Donnell, 2022-10-29 (Update: 2022-10-29)