Notebookcheck Logo

Retroid Pocket Flip: Lanceerdatum, prijs en specificaties bevestigd voor nieuwe retro gaming handheld

De Retroid Pocket Flip is een vernieuwde Pocket 3 Plus. (Beeldbron: Retroid)
De Retroid Pocket Flip is een vernieuwde Pocket 3 Plus. (Beeldbron: Retroid)
Retroid heeft alle details over de Pocket Flip onthuld, inclusief een lanceerdatum. Hoewel de Pocket Flip de nieuwste gaming handheld van Retroid kan zijn, blijkt dat hij dezelfde prestaties en game-ervaring biedt als de Pocket 3 Plus die het bedrijf al verkoopt.

Retroid heeft de lanceringsdetails en prijzen bevestigd voor de Pocket Flip, een retro gaming handheld die het onthulde eerder deze week. In eerste instantie onthulde het bedrijf basisspecificaties en kleurstellingen, zonder iets te zeggen over een releasedatum of prijs. Nu heeft Retroid beide onthuld en een volledig specificatieblad verstrekt.

Zoals de afbeelding hieronder laat zien, heeft de Retroid Pocket Flip een 4,7-inch scherm dat een resolutie heeft van 750 x 1.334 pixels met een 450-nit piek helderheid. Bovendien, de 139 x 82 x 25,4 mm en 270 g apparaat vertrouwt op de Unisoc Tiger T618een 12 nm SoC met twee ARM Cortex-A75 CPU-kernen, zes Cortex-A55 CPU-kernen en een Mali-G52 MC2 GPU. Bovendien heeft het toestel 4 GB LPDDR4X RAM, 128 GB uitbreidbare opslag en een 5.000 mAh batterij.

Kortom, de Retroid Pocket Flip is een Retroid Pocket 3 Plus met een clamshell vormfactor. Zoals Cary Golomb theoretiseertwordt de Retroid Pocket Flip actief gekoeld en kan comfortabeler zijn dan deRetroid Pocket 3 Plushoewel deUnisoc Tiger T618waarschijnlijk niet zal profiteren van de eerste. Retroid zal beginnen met de verkoop van de Pocket Flip op 22 maart en zal beschikbaar zijn voor tussen US$149 en US$154, afhankelijk van het gekozen model. Leveringsdata blijven vooralsnog onbekend, maar we kunnen ons voorstellen dat Retroid deze details op 22 maart bekend zal maken.

(Beeldbron: Retroid)
(Beeldbron: Retroid)
(Beeldbron: Retroid)
(Beeldbron: Retroid)
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2023 03 > Retroid Pocket Flip: Lanceerdatum, prijs en specificaties bevestigd voor nieuwe retro gaming handheld
Alex Alderson, 2023-03-18 (Update: 2023-03-18)