Notebookcheck Logo

Realme kondigt een Android 13 gesloten beta programma aan voor de GT 2 Pro

Realme heeft een nieuw Early Access-programma. (Bron: Realme)
Realme heeft een nieuw Early Access-programma. (Bron: Realme)
Realme heeft aangegeven dat het werkt aan een grote software-upgrade voor zijn nieuwste vlaggenschip mobiele apparaten met de lancering van een "Early Access" programma voor eigenaren van de GT 2 Pro. Degenen die meedoen kunnen de nieuwste versie van Realme UI testen voor de officiële lancering en feedback geven die de definitieve versie van de software kan beïnvloeden.

Realme nodigt nu uit tot het indienen van aanvragen voor een nieuw programma voor gebruikers van de GT 2 Pro, de eerste 2022 vlaggenschip smartphone van het merk aangedreven door de Snapdragon 8 Gen 1 processor. Het toestel is momenteel op versie 3.0 van de OEM's software, gebaseerd op Android 12. Sommige toestellen die actief in gebruik zijn, zullen echter binnenkort meer up to date kunnen krijgen dan dat.

Het "Early Access" initiatief, dat Realme lijkt te zijn voor "gesloten openbare bèta', biedt een beperkt aantal gebruikers "in kleine batches", en gevestigd in China of India tot nu toe, de kans om te testen van het merk te nemen op Android 13 tot nu toe. Daarom kunnen ze de sprong op anderen te krijgen in termen van cutting-edge Realme functies.

Aan de andere kant geeft de OEM aan dat deze versie van Realme UI nog verre van stabiel is, omdat sommige apps van derden kunnen crashen of mislukken wanneer Early Access inschrijvers ze proberen te gebruiken, terwijl ze geen bugs en stabiliteitsproblemen tegenkomen - bijvoorbeeld de GT 2 Pro's normale DC-dimming spec is bekend kapot te zijn in de huidige publieke beta build.

Maar nogmaals, dat soort dingen is precies wat Realme wil horen over, via de Early Access-programma's speciale feedback en bug-reporting kanaal, zodat toekomstige versies van haar Android 13 build stabiel zullen zijn voor het publieke kanaal. Geïnteresseerde GT 2 Pro-gebruikers kunnen ontdekken hoe ze deze kunnen gebruiken, en hoe ze zich kunnen aanmelden voor het nieuwe Early Access-programma, via de nieuwe community-website van het merk bericht.

Koop een Realme GT Master Editie op Amazon

Bron(nen)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 08 > Realme kondigt een Android 13 gesloten beta programma aan voor de GT 2 Pro
Deirdre O'Donnell, 2022-08- 5 (Update: 2022-08- 5)