Notebookcheck Logo

Gerucht | Realme certificeert zijn Snapdragon 8 Plus Gen 1-aangedreven, 100W-opladen late-2022 vlaggenschip smartphone met TENAA

De GT2. (Bron: Realme)
De GT2. (Bron: Realme)
Realme heeft een nieuwe Android -smartphone geregistreerd bij de Chinese toezichthouder TENAA, wat suggereert dat het binnenkort zal worden gelanceerd. Volgens de laatste geruchten zal het dat doen als de GT2 Explorer Master Edition, een apparaat met de nieuwe top-end Snapdragon 8 Plus Gen 1 SoC. Het kan ook doen met dubbele 50MP camera's en nieuwe, snellere oplaadtechnologie.

Realme is een OEM gekoppeld aan de sterke mogelijkheid van een nieuw vlaggenschip smartphone om de bestaande GT2 Pro met één aangedreven door Qualcomm's iteratieve Snapdragon 8 Plus Gen 1 (of 8+ Gen 1) processor upgrade. Nu is het mogelijk dat het toestel in kwestie voor het eerst in live beelden is verschenen.

Deze foto's zijn te vinden in een nieuwe TENAA database entry voor een Realme RMX3551. Dit modelnummer is naar verluidt ook verschenen op de records van de AnTuTu Benchmark. Zijn vermogen om een score van 1.000.000 op dit platform te overschrijden zou kunnen worden verklaard door de 3,2GHz spec die in zijn laatste lek is gevonden - wat toevallig ook de 8+ Gen 1's top klok.

Dit heeft geleid tot voorspellingen dat deze telefoon zal debuteren als de GT2 Explorer Master Edition, met een tweede-gen op maat gemaakte afwerking ontworpen door de OEM's artistieke partner Naoto Fukasawa - een indruk die misschien nog wordt versterkt door nieuwe officiële kleurkeuzes die veel lijken op die van de GT2.

TENAA geeft nu ook aan dat de GT Neo 3-esque camera bult een 50+50+2MP camera array zal huisvesten, een 6,7-inch FHD+ display en een "2,440mAh" batterij, een spec die een goede kans maakt om ongeveer verdubbeld te worden onder Realme's typische dual-cell systeem

Op die nota, de komende "Explorer Master Edition" is nu gezegd dat lanceren met 100W UltraDart oplaadtechnologie, wat een upgrade zou zijn op de 80W standaard gevonden in de huidige vlaggenschepen. Aan de andere kant heeft Realme nog niets gedaan om deze nieuwe lijn van speculatie te bevestigen.

Bekijk de originele GT Master Editie uit op Amazon

De Realme RMX3351 verschijnt op TENAA...(Bron: TENAA)
De Realme RMX3351 verschijnt op TENAA...(Bron: TENAA)
...en mogelijk ook op AnTuTu. (Bron: Digital Chat Station via Weibo)
...en mogelijk ook op AnTuTu. (Bron: Digital Chat Station via Weibo)
 
 
Please share our article, every link counts!
.170
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 06 > Realme certificeert zijn Snapdragon 8 Plus Gen 1-aangedreven, 100W-opladen late-2022 vlaggenschip smartphone met TENAA
Deirdre O'Donnell, 2022-06-15 (Update: 2022-06-15)