Notebookcheck Logo

Razer Huntsman V3 Pro-toetsenborden ontvangen firmware-update met Snap Tap-modus voor snelle richtingsveranderingen

De Razer Huntsman-serie biedt belangrijke functies voor competitief gamen. (Afbeeldingsbron: Razer)
De Razer Huntsman-serie biedt belangrijke functies voor competitief gamen. (Afbeeldingsbron: Razer)
Een nieuwe firmware-update voor de Razer Huntsman V3-serie brengt Snap Tap Mode naar competitieve gamers. Hiermee kunt u snel van richting veranderen zonder de richtingsknop los te laten die u al hebt ingedrukt.

De Razer Huntsman V3 Pro toetsenborden bieden essentiële functies voor competitief gamen, waaronder analoge optische toetsschakelaars met sneltoetsfunctionaliteit en individueel toewijsbare triggerpunten. Een gratis firmware-update voor de Huntsman-toetsenborden (V3 Pro in full-size, TKL- en 60%-versies) biedt nu Snap Tap Mode. Deze functie geeft voorrang aan de laatste twee ingedrukte toetsen zonder dat de eerste ingedrukte toets losgelaten hoeft te worden.

Competitieve gamers, waar milliseconden de uitkomst van een wedstrijd kunnen bepalen, zullen merken dat de Snap Tap-modus hen in staat stelt om hun bewegingen vloeiender en sneller te controleren. In spellen zoals Counter-Strike 2 of Valorant worden schoten minder nauwkeurig als u beweegt, dus het is belangrijk om stil te staan als u schiet. Professionele spelers gebruiken counter-strafing, wat een evolutie is van normale zijwaartse bewegingen (strafing).

Bij counter-strafing wordt de D-knop bijvoorbeeld gebruikt om vanuit dekking naar rechts te gaan en vervolgens wordt de A-knop gebruikt om naar links te gaan. Razers nieuwe Snap Tap-modus is ontworpen om te helpen met deze wisselwerking tussen dekking en nauwkeurige schoten, omdat competitiespelers hun vingers niet meer hoeven op te tillen tussen het indrukken van een knop. Dit zorgt voor directe richtingsveranderingen die milliseconden besparen en soms het verschil kunnen maken in een game.

De gratis firmware-update voor de Huntsman V3 Pro-toetsenborden(koop de Huntsman V3 Pro TKL op Amazon) met de nieuwe Snap Tap-modus wordt geleidelijk uitgerold via de Razer Synapse-software, die de nieuwste versie moet hebben om de update te ontvangen. Razer biedt ook een aparte firmware-updatetool voor Windows, die kan worden gedownload van een Razer ondersteuningspagina.

Quelle(n)

Razer (persbericht)

Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2024 07 > Razer Huntsman V3 Pro-toetsenborden ontvangen firmware-update met Snap Tap-modus voor snelle richtingsveranderingen
Alexander Pensler, 2024-07- 9 (Update: 2024-07- 9)