Notebookcheck Logo

ROG Phone 6D Ultimate ontwerp wordt naar verluidt bevestigd via TENAA terwijl Asus een koelsysteem upgrade voor de vlaggenschip smartphone teaset

Een nieuw stukje ROG Phone technologie? (Bron: Asus via Twitter)
Een nieuw stukje ROG Phone technologie? (Bron: Asus via Twitter)
De 6D Ultimate zou een nieuwe top-end toevoeging worden aan de premium Asus ROG Phone serie met MediaTek's nieuwste mobiele vlaggenschip SoC. Het is naar verluidt goedgekeurd voor verkoop door de Chinese toezichthouder TENAA voorafgaand aan de lancering medio september 2022. Ondertussen beweert de maker nieuwe "thermische technologie" te hebben voorbereid voor de potentiële mobiele gaming krachtpatser.

Asus heeft aangekondigd dat het de ROG Phone zal onthullen 6D Ultimate later in september 2022. Echter, de hardware onthulling die voor die datum is gepland is naar verluidt verpest dankzij afbeeldingen die van tevoren waren uitgelekt. Nu, die geruchten zijn bevestigd door de verschijning van hetzelfde apparaat op TENAA.

Deze smartphone is, zoals eerder, afgebeeld als op zoek veel op de bestaande, Snapdragon 8+ Gen 1-aangedreven ROG Phone 6 Pro, hoewel het is afgewerkt in donkergrijs in plaats van zwart of wit. Asus heeft niet gereageerd op dit nieuwe lek, hoewel het de 6D Ultimate op andere manieren heeft geteased.

De OEM laat nu doorschemeren dat de potentiële serie-leider zal worden gelanceerd met toepasselijk "Ultieme thermische technologie" waarbij sprake is van"luchtstroom in tegenstelling tot enige ROG Phone eerder"

Het lijkt erop dat de "geavanceerde" koelingseigenschappen zouden kunnen worden geleverd via een nieuw en opvallend complex bewegend onderdeel dat zou kunnen passen in de mysterieuze nieuwe insert gezien op de achterkant van de ROG Phone 6D Ultimate in lekken tot nu toe. Deze nieuwe hardware-tweak en zijn functie zouden dus volledig kunnen worden geschetst op 19 september 2022.

Koop een ROG Phone 6 op Amazon

De ROG Phone 6D Ultimate is mogelijk doorgedrongen tot TENAA. (Bron: TENAA via SlashLeaks)
De ROG Phone 6D Ultimate is mogelijk doorgedrongen tot TENAA. (Bron: TENAA via SlashLeaks)
 
Please share our article, every link counts!
> Overzichten en testrapporten over laptops en mobieltjes > Nieuws > Nieuws Archief > Nieuws archieven 2022 09 > ROG Phone 6D Ultimate ontwerp wordt naar verluidt bevestigd via TENAA terwijl Asus een koelsysteem upgrade voor de vlaggenschip smartphone teaset
Deirdre O'Donnell, 2022-09- 6 (Update: 2022-09- 6)